CONCURS: Câştigă o invitaţie dublă la avanpremiera Xenia

Redacția | 01 Feb 2016

Transilvania Film și SUB25 te trimit la avanpremiera filmului Xenia, un road trip dement despre căutarea viselor și maturizare.

Pe scurt: După moartea mamei lor albaneze, doi frați pleacă spre Tesalonic, în căutarea tatălui lor adevărat, într-un soi de Odiseea în variantă queer. Câștigător al Helenic Film Academy Awards la principalele categorii și prezent în competiția secțiunii Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes, Xenia este cel de-al 4-lea film al regizorului grec Panos Koutras și este o critică a societății grecești actuale, dominate de xenofobie și homofobie.

Ce trebuie să faci: Scrie-ne într-un comentariu mai jos un road movie în care ți-ar fi plăcut să fii personaj și poți să câștigi una dintre cele două invitații duble la avanpremiera Xenia, de joi, 4 februarie, ora 20:30, de la Cinema Elvira Popescu (câteva variante de filme aici).

Deadline: miercuri, 3 februarie

***

Xenia este distribuit de Transilvania Film și a intrat în cinematografele din țară pe 29 ianuarie. În București va rula începând cu vineri, 5 februarie la Cinema Elvira Popescu și Cinema Union și de marți, 9 februarie, la Cinema Muzeul Țăranului Român.
Pin It email