CONCURS - City of Energy revine

Redacția | 06 Sep 2012

Enel România îți oferă șansa să faci parte din decorul orașului. City of Energy lanseaza, pentru a doua oară, provocarea de a picta posturile de transformare Enel.

Mecanismul concursului

Proiectul începe printr-un concurs derulat pe pagina oficială de Facebook a proiectului, unde toți cei interesați pot intra în cursă până pe 16 septembrie, prin uploadarea celor mai reprezentative lucrări de inspiraţie urbană. Un juriu specializat va alege 10 artiști finaliști pentru o competiție de live painting în SkatePark Tineretului.

Premii

Cele mai bune patru lucrări dintre cele 10 expuse vor aduce câștigatorilor un premiu individual de 2000 Ron, precum și posibilitatea de a picta câte 2 pereți ai unui post de transformare Enel.

Ediția 2011

A avut 46 participanti în concurs. În cadrul aceluiaşi proiect, Enel a organizat şi o expoziţie de becuri de dimensiuni umane, pictate de mai mulți artişti graffiti: Saddo, Sinboy, Heliana, Noper, Pisica Pătrată sau Nicu Duţă. Lucrările de artă au fost expuse în septembrie în mai multe locaţii din Bucureşti: Piaţa Charles de Gaulle, Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii, staţia de metrou Izvor sau Parcul Cişmigiu.

Înscrierile în concurs se fac pe pagina Enel Sharing Romania.
Pin It email