CONCURS: Dăm 2 invitaţii duble la Trippy Animation Night

Redacția | 11 Oct 2016

Vineri, de la 22.00, la DESCHIS Gastrobar, animații out-of- the-box la Trippy Animation Night Vol. 3. La Anim'est 2016.

Ca să te înscrii: Cu ce pisică celebră în rol principal ai face un film super-trippy? Răspunde într-un comentariu mai jos și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble pe care le punem la bătaie pentru noaptea de vineri.

Câștigătorii vor fi trași la sorți joi, 13 octombrie, la ora 12:00.
_

Într-o lume în care poți să consumi cele mai diverse produse audiovizuale timp de 24 de ore, 7/7, misiunea lui Michael Helmerhorst, tradiționalul curator și gazdă pentru acest eveniment, pare a fi una imposibilă. Colecționarul olandez revine, însă, cu o selecție nou-nouță de animații pentru cei lipsiți de inhibiții, culese fie din arhive rare și greu accesibile, fie din vasta arhivă virtuală la care suntem cu toții conectați non-stop. Vor fi mai bine de două ore de kitsch, experimente artistice și psihedelice, personaje stranii și pisicuțe tripate, în ton cu tematica Anim'est 2016.

După proiecție, noaptea va continua cu ARME, un proiect de live house / garage compus din Arapaima & Empt, două nume cunoscute pe scena muzicii electronice românești.

Trippy Animation Night are loc pe 14 octombrie, la DESCHIS Gastrobar. Biletele pot fi achiziţonate online, pe www.eventbook.ro, sau la intrare, în seara evenimentului, și costă 20 de lei. Accesul minorilor este interzis ;)

Programul Anim'est 2016
Pin It email