CONCURS: Recycle & Bicycle

Redacția | 16 Iun 2015

Vara asta suntem pe cai mari cu Remesh.

Remesh a dat startul maratonului de reciclat idei bune - se pedalează cu viteză maximă și plete în vânt către o abordare mai prietenoasă cu mediul înconjurător, care să încorporeze în același timp și un design funcțional și curat. Practic s-a pus de un concurs numai bun pentru un început de vară cu umeri pistruiați și explorări târzii cu bicicleta.

Vino cu propunerea ta de design pentru o geantă de bicicletă așa cum o visezi tu, realizată din bannere publicitare, iar atelierele Remesh le vor da materialelor o nouă viață. Trimite schița ta de produs până la 21 iunie, iar cea mai inspirată propunere va prinde contur în Atelierele Fără Frontiere, cu tot cu numele tău pe ea!

Pe lângă laurii gloriei, vei fi premiat și cu o bicicletă reciclată oferită de COBI Bicycle, bicicletă pe care o vei putea personaliza după bunul tău plac.
Regulamentul complet e de găsit pe site-ul Remesh, aici.

P.S. Nu ai auzit de remesh? Este brandul născut din inițiativa Ateliere Fără Frontiere de a crea noi oportunități de angajare pentru persoanele aflate în dificultate prin reciclarea bannerelor publicitare. Produsele remesh spun povestea unor oameni care, într-un atelier de inserție socio-profesională, reușesc să recicleze tone de materiale publicitare și să le transforme într-o gamă de genți și accesorii unice de modă etică.
Pin It email