CONCURS - SUB25 te trimite la BAHA JAM’AFFAIR

Redacția | 11 Dec 2012

Prima sesiune de live mash-up din țară. La Turbohalle.

Pe bune! Pentru prima oară, mai mulți instrumentiști, producători, DJ și performeri s-au strâns în gașcă la o cântare unică. Scrie-ne (în comentariile articolului) ce combinație ai face tu dacă ai alege artiști total diferiți să cânte laolaltă, pe aceeași scenă, în același timp, și te trimitem să experimentezi cum sună acest concept sâmbătă la Turbohalle. Asta dacă nu te distrage prea mult open-barul.

Cele mai neașteptate două combinații primesc o invitație (single) la eveniment.

BAHA JAM’AFFAIR

Al 15-lea eveniment BAHA vine cu un concept nou, o propunere aproape experimentală, care trimite cea mai îndrăgită petrecere la nivelul următor: JAM’AFFAIR. 

Da, se face Jam! Jam Sessions! Pe cele două scene vor perfoma combinații de artiști din sfere diferite ale muzicii și din zone diferite ale globului, pentru a crea o experiență nemaiîntâlnită pe scena locală. Pe lângă asta, se păstrează conceptul de bază - singura petrecere cu open bar cu circuit închis.

Loredana, Gojira, Planet H și Chimie au decodat formula unui spectacol exploziv, mai exact: un jam session în premieră absolută. Mitch Alive și Yatziv Caspi vor demonstra magia mixologiei muzicale cu instrumente live, direct din Berlin, într-un jam session inedit. Tot de pe scena muzicală a Berlinului ni se alatură și Oliver $ pentru fanii electro, completat de Charlie Boy pentru o dimineață minunată.

Clasicul sunet BAHA va fi puternic reprezentat prin Johnny, iar Jo.E și Tzuc îi vor completa pe berlinezi.

BILETE – UNLIMITED OPEN BAR – ALL YOU CAN DRINK 

Biletele în avans se pot achiziționa prin curier cu plată ramburs, online sau de la Interbelic (Centrul Vechi, Intrarea Șelari nr 1). Sau în ziua evenimentului, la intrare.

Pentru programul detaliat, line-up, detalii despre artiști și despre istoricul BAHA, vizitați www.baha.ro sau 2012 BAHA JAM'AFFAIR.
Pin It email