CONCURS: SUB25 x SOLE & SHAPE te conectează

Redacția | 30 Mar 2015

10 perechi de boxe portabile pentru 10 aventuri cu muzică la purtător.

O fostă linie de producție din fabrica Pionierul va găzdui a treia ediție a celui mai mare urban market din România, deschis sâmbătă și duminică (4, 5 aprilie), între 12:00 și 20:00. Adidași, teniși, shoezi, spune-le cum vrei, cel mai puțin probabil „pantofi sport” - vor sta la plăcerea ochiului pentru vizitatorii SOLE & SHAPE, iar SUB25 te conduce în pași de dans până la destinație. Poți câștiga o pereche de boxe portabile, care te vor însoți unde îți poftește inima, respectiv talpa.

Punem la îndoială că cineva care își dorește boxe mobile e o persoană care stă mult pe-acasă, deci miza concursului este să lași mai jos un comentariu în care să ne descrii cu simțul răspunderii contextul în care ai vrea să vă folosești premiul: unde, cu cine, când, purtând ce? Cum e aventura pe care ți-o dorești și care nu ar avea niciun farmec fără coloană sonoră?

Concursul se desfășoară până pe 3 aprilie, ora 10 am, când vom trage la sorți 10 câștigători ai seturilor de instant small speakers Jansport. Premiile vor putea fi ridicate în timpul evenimentului Sole & Shape, de la standul organizatorului Hello There Vintage shop.

Pentru cei care nu cunosc fosta fabrică Pionierul, situată între Unirii și Tineretului, acesta are o istorie cel puțin interesantă - plecând de la numele inițial de Talpa, fabrica supraviețuiește perioadei socialiste cu încălțăminte fabricată pentru Adidas, vreme de aproximativ trei decenii, până la închiderea și falimentarea ei de la începutul anilor '90. Câteva poze și detalii aici. Evenimentul are loc la etajul 1, pe spațiul unei foste linii de producție, iar comparativ cu edițiile de la Ciclop, aceasta de acum va ocupa de trei ori mai mult teren. La SOLE & SHAPE se strâng private vendors, de la care poți să îți alegi teniși noi sau la mâna a doua, accesorii sau haine, dar și retaileri cunoscuți. Cei interesați de detalii logistice despre cum pot avea spațiu de expunere la eveniment să intre aici.

Pe 3 aprilie, dar seara, ne pregătim de eveniment cu un opening party în colaborare cu cei de la Club Colectiv - care se află ușă în ușă cu intrarea către SOLE & SHAPE. O să îi auzi pe Yoon, ViLLAGE, Liar, Tomma Alistar (live) și Otherside (live), iar la petrecerea de sâmbătă o să fie UFe, Moonlight Breakfast și Dex, overall o combinație de live acts & DJ sets pe care ți-o recomandăm.

Evenimentul va cuprinde pe lângă expoziția și vânzarea propriu-zisă de produse live tattooing, live painting/graffiti (numai cu spray-uri pe bază de apă), o instalație specială, o expoziție cu încălțăminte și rachete de tenis care datează din '70 - '95 și tot felul de surprize pe care le mai promit organizatorii. Selecția care se va găsi expusă ori la vânzare va cuprinde încălțăminte/ sneakers, haine și accesorii (genti/rucsace/ochelari/ceasuri/etc), bikes & skates, reviste și jocuri - vintage, urban și/sau contemporan, pentru băieți, fete sau unisex.

Evenimentul pe Facebook.
Pin It email