10 chestii de luni până joi

Redacția | 21 Dec 2015

Cursa contra-cronometru pentru procurat cadouri de Crăciun este oficial deschisă.

Luni, 21 decembrie

1. What Happens If Nothing Happens - Giles Eldridge este un artist vizual și profesor din Londra, stabilit în București, a cărui expoziție despre apocalipsa prezisă cultural, What Happens If Nothing Happens va avea loc de la ora 18 la tranzit.ro (Str. Gazelei nr. 44).

2. pulovăr&DANCE! - Control Club organizează o petrecere caritabilă de Crăciun, la care vor fi prezenți Electric Brother și that couch funk collective și la care uniforma recomandată este puloverul. Intrarea costă 10 lei, care vor fi donați și de asemenea, n-ar strica să aduceți niște cadouri, care vor ajunge la centrele partenere: Sf. Maria și Sf. Nicolae din București și Sf. Gabriel din Popești Leordeni.

3. Lansarea primei cărți despre muzica lăutarească autentică - Luni, de la ora 19, la Restaurantul Elite de pe strada Mihai Eminescu nr. 254, îl veți putea întâlni pe Costel Vasilescu, autorul cărții Anii de glorie ai muzicii lăutărești, prima carte dedicată acestui gen muzical, care vă va pune în legătură cu 3 generații de instrumentiști și interpreți vocali.

4. LOONEY Quiz Night la Lente & șotron - Dacă vrei să-ți testezi cultura generală și atenția, Lente & șotron te așteaptă cu gașca (toată treaba are loc în grupe de 2-6 oameni) la un quiz night. Participarea este gratuită (cel mai bine ar fi să-ți rezervi locul la mihai@lente.ro), iar echipa câștigătoare va împărți un premiu de 300 de lei.

5. Christmas Pop-up Shop - Luni și marți, între 11 și 19, pe strada Ion Călin nr. 20, ți se pun la dispoziție haine dintre cele mai dubioase sau classy, de la branduri autohtone sau Kenzo, Dior, Lanvin și multe altele, numai bune pentru făcut cadou hipsterului/hipsteriței de lângă tine.

Marți, 22 decembrie

6. AniMusic Night for Colectiv - Echipa Anim'est se reunește marți, de la 21:00, în Control Club, la un ultim eveniment pe anul ăsta. Se proiectează cele mai bune videoclipuri animate din festival, cântă Shreds of Joy, formație a câtorva din membrii staff-ului, și seara se încheie cu un party dirijat de duo-ul Calnegru & LaurBalaur. Banii strânși din taxa de intrare vor fi donați. 

Miercuri, 23 decembrie

7. Colinde netemperate - Miercuri, de la ora 20, la Manasia Hub (Str. Stelea Spătaru, nr. 13) poți să-ți iei o porție de colinde vechi, interpretate de Mihai Balabaș, Maria Balabaș, Călin Tomsan și Gabi Bălașa. Colindele sunt dedicate #colectiv.

8. A Merry Vinyl xMas at Misbits Record Shop - Poți să-ți completezi colecția de vinyluri la Misbits, pe Făinari nr. 43A, care te așteaptă între 13 și 16, cu tot felul de promoții și discuri obscure. Trebuie să te grăbești, în schimb, dacă vrei să nu rămâi pe dinafară.

9. White Seizure Haze - O petrecere pre-sărbători ce are loc pe net, via delahaze.fm și care are un line-up compus din oameni din 5 țări, care vor pune muzică non-stop 30 de ore. Câteva nume locale: Ada Kaleh, Alin Zăbrăuțeanu de la Omelette, Cătălin Mesaru de la Stereo Beats, Eduard Gabia de la Karpov not Kasparov, Raluca Roșu, Andreea Verde, sau Oana Maria de la Poetrip. Întregul line-up îl găsiți aici.

Joi, 24 decembrie


10. Fjordisko - Xmas Special Edition - Sasha și Călin pregătesc o ediție crăciunească Fjordisko, la care vor pune demențe dintre cele mai variate, de proveniență nordică. În Dianei 4, începând cu ora 23.
Pin It email