4 (patru) recomandări de weekend

Redacția | 17 Apr 2014

Iepuri, lene, ouă, dar poate totuşi:

1. Cristiana Negoescu continuă experimentul artistic The movement of transformation, de data asta în Alandala Cafe. Evenimentul e inspirat din jocurile suprarealiste şi conţine un act de performance interactiv, vizionarea unui film abstract şi exprimarea vizuală a publicului, la sfârşit. Vineri, de la 19:00, pe Aurel Vlaicu 70, Bucureşti.

2. Dacă mergi să vezi Koudelka la Palatul Brukenthal din Sibiu, treci şi prin Cabinetul de Stampe, unde s-a vernisat, joi, expoziţia de grafică Expresie în linie şi culoare. Cu lucrări semnate, printre alţii, de: Theodor Pallady, Gheorghe Petraşcu, Iosif Iser, Nicolae Tonitza, Ştefan Dimitrescu, Max Arnold. Deschis pe 18 şi 19 aprilie.

3. Noaptea învierii se va întâmpla, în Colectiv, în felul următor: vin Şuie Paparude, se fac dansuri şi avansuri, UFe, Alt Om, NotSoCommonDJ și The Basstard completează paleta muzicală. Fără lumânări, dar cu brichete. Intrarea e 20 de lei, de la 21:00 încolo.

4. După o masă copioasă de Paști, Piatra Neamț petrece noaptea de duminică la înălțime, cu muzică live de la Golan, un trio proaspăt lansat în București, Jo.E, Charlie Boy și Les Animaux. Unde? La 650 m altitudine, în igloo-ul de pe platoul Muntelui Cozla, către care va circula gratuit telegondola până la 6 dimineața. Biletul costă 20 de lei în avans și 30, la intrare. Bilete se găsesc la: Chaplin’s Pub, Casablanca, Sestri Caffe și Ceainăria Teaz (Piatra Neamț) și la Cafeneaua Acaju (Iași). Un eveniment Bits & Bats.
Pin It email