7 chestii de luni până joi

Redacția | 25 Ian 2016

Săptămâna asta apar în peisaj o nouă galerie de artă contemporană și o librărie unde benzile desenate se vor simți ca la ele acasă.

Luni, 25 ianuarie

1. Filmul din mansardă - The Double Life of Veronique - Un nou film de Kieslowski (de data asta e vorba de The Double Life of Veronique) va fi proiectat lunea asta în mansarda de la Lente (str. Arcului, nr. 8), începând cu ora 20. Intrarea este liberă.

2. Iulian Morar la Out of Control - Persoana invitată să-și împărtășească obsesiile muzicale în Club Control este Iulian Morar, cunoscut organizator de evenimente, care va face și un preview al concertelor Molly Nillson și Josef Van Wissem, ce urmează să aibă loc în Control.

3. Săptămâna Filmului Francez continuă până joia asta, la Cinemateca Eforie, unde se vor proiecta filme importante ale cinemaului francez, în copii restaurate. Programul complet îl găsiți aici.

Marți, 26 ianuarie


4. Întâlnirile Tipografia - cu George Roşu şi Remus Miron - Dacă ești în tranzit prin Brașov, poți să faci un popas la Tipografia (str. Postăvarului, nr. 1), unde de la ora 20 poți să stai la taclale cu George Roșu și Remus Miron despre grafică și muzică

Miercuri, 27 ianuarie

5. Tatiana Fiodorova. Când o carte devine un mesaj / Future Museum - Future Museum este numele noii galerii de artă contemporană care se deschide miercuri, de la ora 19, la Centrul Ceh (str. Ion Ghica, nr. 11), cu vernisajul expoziției Când o carte devine un mesaj, al artistei Tatiana Fiodorova. Aceasta își va prezenta cărțile de artist, două dintre ele fiind realizate special pentru expoziție. Cine nu poate să ajungă la vernisaj poate să viziteze Când o carte devine un mesaj până pe 11 martie, de luni până vineri, între 8 și 16:30.

Joi, 28 ianuarie

6. Cărturești FANDOM | Petrecere de deschidere - Cărtureștiul de pe strada Edgar Quinet la numărul 9 se transformă în Fandom, o librărie dedicată în exclusivitate benzilor de desenate și pasionaților. Petrecerea de inaugurare va avea loc începând cu ora 17, iar costumarea în personajele voastre preferate este chiar încurajată.

7. Finisaj - Ant generated future - Ștefan Ungureanu - Joi, de la ora 19, la Galeria H'Art (str. C.A. Rosetti nr. 25) are loc vernisajul noii expoziții de pictură a artistului Ștefan Ungureanu, care tratează viețuirea în comunități a oamenilor în societatea contemporană. 
Pin It email