7 (şapte) recomandări de weekend

Paul Alexandru | 15 Aug 2014

București, litoral, prin țară.

 În București:
1. Pentru cei rămași în oraș, un must e ANONIMUL, care mai ține până duminică, inclusiv. Filme, dar și concerte. În seara asta, Fine It's Pink la Arena Verde Stop. 

2. În seara asta, de la ora 22, la Sev7en pe Biserica Amzei, Nerub ne-o dă cu poezie. 

Pe litoral:
3. Prima oprire, dacă sunteți la mare, ar putea fi în Vamă, la Goblin. Vă așteaptă două nopți cu nume mari, în cadrul unui și de evenimente numit Sin Summer. Vineri vin ROA, Gojira&Planet H, iar sâmbătă Luna Amară și Kumm.

4. Undeva mai la nord, la Oha Beach vă așteaptă un lineup complex:Vlad Dobrescu, Subcarpați, Electric Brother, Nightmares on Wax, Karpov not Kasparov. Accesul iber.

Prin țară:
5. Nu departe de capitală, la Muscel, este deja pregătit Muscel cLoverFest - un loc retras și liniștit cu filme, muzică și aer curat de munte. Biletul pentru fiecare costă 45 de lei și puteți sta cât vreți. Drumul până acolo vi-l căutați singuri, că aveți internet.

6. Mai mult ca sigur iubitorii de rock sunt de mult timp pregătiți pentru Rockstadt Extreme Fest, care se desfășoară în acest weekend la Râșnov. Dacă nu, niciodată nu este prea târziu. Biletele costă 150 RON de fiecare și asigură accesul până la finalul festivalului, pe 16. Nu știu nici un nume din lineup, dar iată primele 5 din el: Behemoth, Sodom, Obituary, Belphegor, The Agonist.

7. Săptămâna aceasta e și FânFest, festivalul cu tradiție de la Roșia Montană. Dacă nu sunteți foarte departe de Apuseni, merită să vă petreceți măcar weekend-ul aici. Veți fi întâmpinați cu evenimente culturale, expoziții de fotografie, dezbateri tematice și concerte – printre care Aria Urbană și BaBa ZuLa. 
Pin It email