9 chestii de luni până joi

Redacția | 21 Noi 2016

Playlist outdoor de vreme mohorâtă.

Luni, 21 noiembrie

De la ora 20:00, mergem la Centrul Ceh la Don Juan (r: Jerzy Sladkowski), documentarul câștigător de la ediția de anul trecut a IDFA, despre un tânăr diagnosticat cu autism care îl joacă pe Don Juan la un curs de actorie. Acolo cunoaște o fată de care se îndrăgostește. Intrarea este liberă.

Azi are loc de la 19:30 gala de premiere Internetics, la Ateneul Român, urmată de un party în Expirat – Halele Carol. Expoziția de la Palatul Știrbei, în schimb, poți s-o mai vizitezi până miercuri.

Marți, 22 noiembrie

Dacă vrei să te miști și să dansezi cum nu ai mai făcut-o până acum, vino la Centrul Dansului la întâlnirile săptămânale Totul pentru endorfine (un format propus de Mihaela Dancs), supervizate de Paul Dunca, Carmen Coțofană, Cristina Lilienfeld, Momo Sanno, Andreea Novac, Răzvan Rotaru, Andreea Belu și Mihaela Dancs. Fiecare ședință durează 90 de minute, iar prețul unei întâlniri este de 25 de lei.

Nicoleta Lefter joacă în Aleargă, un spectacol conceput de Silvia Călin după romanul omonim al Ana-Mariei Sandu. De la ora 19:30, la Teatrul Luni de la Green Hours.

De la ora 17:00, la Facultatea de Drept (sala Constantin Stoicescu, etaj 1) au loc discuții despre dilemele etice în sistemul judiciar, pornind de la o serie de filme scurte bazate pe interviuri cu 12 judecători din Olanda create de jurnalistul Coen Verbraak. Invitați speciali sunt ambasadoarea Regatului Țărilor de Jos în România și judecători ai Curții din Rotterdam și ai Curții de Apel București.

Joi, 24 octombrie

De la ora 9:00, la POINT (str. Eremia Grigorescu, nr. 10) este Ziua Publicității. Discuțiile vor fi moderate de Dragoș Bucurenci și sunt împărțite în 4 paneluri: marketing & tehnologie, educație, Romania Hub Creativ Global și Effie Talk. Despre vorbitori aici. Înscrierile se fac la teodora.calin@institute.ro, până marți la ora 12:00.

Timpul stă în loc (r: Gothár Péter) este un film maghiar cult, care a avut premiera la Cannes, despre doi frați și tipa de care sunt amândoi îndrăgostiți, în contextul revoltelor din Ungaria din 1956. Îl poți vedea de la ora 19:00, la Cinemateca Eforie.

Dacă-ți era dor de un concert Travka, află că băieții vin joia asta în Control. Biletele sunt 30 de lei, iar intrarea se face de la ora 21:00.

Joia asta, la Timișoara începe a 8-a ediție de Timișoara Jazz Festival, care ține până pe 27 noiembrie. Programul aici.
Pin It email