Cum am petrecut cu Izza și Natasha

Bogdan Th. Olteanu | 26 Mai 2012

Aventuri la Eros Show.

 
Am mers la Sala Polivalentă stăpâniți de curiozitate, dar și de emoție. Urma să participăm la cel mai fierbinte eveniment al anului: Eros Show 2012. Aveam, bineînțeles, așteptări nemăsurate, pentru că ne documentaserăm conștiincios. Tărâmul păcatelor promitea tot ce îți poți dori într-o după-amiază de început de vară.
 
Debarcăm din Tico-ul vajnicului nostru fotograf, Claudiu Popescu, și ne oprim în fața primului afiș de la intrare, ca să vedem unde am nimerit în program. (Lângă noi fuma foarte plictisită o fată cu un soi de négligé din paiete).
 
Distribuția
 
La Eros Show au fost vedete fără număr: Sandra Romain, cea mai cunoscută compatrioată din filmele pentru adulti, însoțită de Alice Romain, sora ei mai mică – o tânără speranță a industriei. Invitata de onoare, Ivana Sugar, din Rusia, cunoscută și sub pseudonimele Camille, Ivanna Summer sau Sugar. Plus Bernice si Avril Sun, din Ungaria. Plus Erotic Dreams Show, trupa de dans erotic a Alinei Plugaru. Plus Deea, zisă și fata de la miezul nopții, senzația precedentelor ediții, care și-a făcut propria trupă de dans – Deea Dance. Noi, din păcate, nu le-am prins live decât pe Izza și pe Natasha, nu foarte vedete.
 
Târgul
 
Nimerim într-o pauză și e liniște. Tarabe și standuri prăfuite, ca la târgurile nasoale de carte. O mochetă gri șobolan pe jos. Scena din centru, drapată cu roșu (cum altfel?) și având următoarele elemente de scenografie: bara tip striptease, o cadă, un scaun banal tip conferință corporate și o motocicletă Harley Davidson. Niște băieți, câteva zeci, fumează și beau bere la un bar improvizat.
 
Pe la standuri plictiseală multă. O fată în lenjerie neagră și cu mască mângâie un pudel. Animatoarele de la Mon Amour Erotic Masagge zac prin patul alb cu baldachin. La standul BDSM, patronat de Mistress Roberta, o fată îmbrăcată în piele neagră aranjează pe masă bice și zgărzi hand-made (sic!). Vânzătorii de instrumentar erotic aduc a tarabiști din față de la Unirea.
 
The Show
 
Fără vreun avertisment, lângă scenă apare MC-ul – un domn la 45-50 de ani, grăsuț, machiat strident, cu o perucă de Marilyn Monroe. Poartă o rochie roșie, mulată, cu paiete și mănuși. Își aruncă peste umăr șarpele de pene și o cheamă pe Izza la scenă. Băieții de la bar își abandonează berile, scot telefoanele și se năpustesc. Boxele răsună de "Ring My Bells" și Izza începe să se unduiască și să se dezbrace. Nu îi ia mult. Până termină Iglesias piesa și începe "Toxic" (Britney Spears) Izza e deja goală și crăcită la marginea scenei, în fața publicului care se bulucește să surprindă imagini macro. Apoi iar pauză, apoi iar dans – de data asta cu Natasha.
 
Pro și contra
 
Biletul de intrare e foarte scump – 35 de lei. Un târg de haine vintage e mult mai erotic  – acolo barem vezi fete tinere și dubios îmbrăcate. Pe de altă parte (ne-a spus o expertă al cărei nume nu îl putem divulga) produsele au reduceri substanțiale. E un Kilipirim cu vibratoare.
 
The End

Plecăm în timp ce Marilyn strigă: “Miau, miau. Să continue nebunia. Urmează show-ul lesbi.” Afară e soare, bicicliștii se plimbă prin parcare, câteva animatoare fumează stând în cur pe scări.
 
Partea interactivă a articolului (așa am văzut că se face la online):
 
Uită-te la imagini și spune-ne cine îți place mai mult – Izza (blonda) sau Natasha (roșcata)?
Pin It email