Vagenta, party-ul la care fetele se distrează cu public

Paul Petrache | 02 Sep 2014

10 întrebări pentru colectiva Vagenta, care organizează un party futurist sâmbăta asta, în Grădina Viitorului.

Cine sunteți voi?

O colectivă de femei eclectice care vor să facă chestii mișto împreună și să se distreze cu public. Nu vrem să ne oprim la petreceri, deși ne place să dansăm, așa că pregătim ateliere, serate și activări diverse.

Pentru cine faceți petrecerile astea?

Pentru cine are încredere că la o petrecere făcută în totalitate de gagici n-ai cum să nu te simți ca-n pântecul mamei. Dar și pentru:
- oricine are chef să vadă cum e o petrecere gândită si orchestrată exclusiv de femei
- femei ca noi
- bărbați ca noi
- oricine vrea să-și clătească privirea

Acele feminine perspectives menționate în event includ și un mesaj feminist?

Da și nu. Da pentru că a venit timpul să încetăm cu demonizarea feminismului și interpretarea lui ca fenomen brutal și castrator. Nu pentru că e un mesaj mai degrabă feminin, nu feminist. Nu încercăm să facem activism, ci doar să explorăm perspective feminine de a privi și face lucrurile.

Cine pune muzică?

Doar gagici, cu voci de sirene și sound cald și umed, așa ca de sfârșit de vară.

O recomandare muzicală, de ascultat înainte de party

Nu - La Sirena Negra (Original Mix), Stephen Beaupre - Gl'amour ▼, Pional - It's All Over (John Talabot's Stormbreak Refix), Queen Latifah - U.N.I.T.Y. (Big Titty Mix), R.A.C.L.A feat. Anda Adam - Fiesta, Miss Kittin - Metalhead, THEESatisfaction - QueenS, Salt 'N Pepa / En Vogue - Whatta Man

De unde nostalgia asta pentru viitor?

Decât să ne uitam în trecut, mai bine ne citim viitorul prin reflecții metalizate.

Sugestii de outfituri 

Texturi metalice, roz, neon, futurista

3 personaje feminine din SF-uri pe care le-ați aduce la party

Am aduce mai mult de trei. Astea-s câteva din ele: Barbarella, Leeloo - The Fifth Element (yum yum), Padme Amidala – Star Wars, Emma/Anna - Dark City și Aeon Flux.

Tipii ce pot să facă la petrecere?


Să se simtă ca la ei acasă. Ne pregătim pentru 12 ore de dans și balans, pinate și fizzy drinks într-o grădină futuristă. E și aniversarea uneia dintre noi, așa că o vom celebra cu mișcare, zâmbete și atmosferă festivă.

Dacă party-ul ăsta ar fi o replică de film, care ar fi aia?

This rapacious new breed prowls both alone and in packs, operating at any level, any time, anywhere, and with anybody. Who are they? One might be your secretary, your doctor's receptionist... or a dancer in a go-go club! - Faster, Pussycat! Kill! Kill! (1965)

Attend la party. 
Pin It email