Firimituri de haute couture SS 2012

Gabriela Piţurlea | 28 Ian 2012

Pentru un ne-milionar, defilările de haute couture par mai degrabă o etalare de exponate de muzeu decât de ceva ce poate fi cumpărat, dar asta nu înseamnă că nu putem lua notiţe.

Buzunarele şi coafurile de la Chanel
Karl Lagerfeld a spus că a făcut buzunarele în aşa fel încât fetele să amintească de nişte băieţi cu blugii lăsaţi. Asta s-a tradus în buzunare mai joase şi mai puţin adânci. Una peste alta, important e că majoritatea rochiilor au avut unele.

Mohawk-urile accesorizate sunt de luat în calcul la o nuntă în familie la care un tricou de metalist purtat pe post de rochie ar fi chiar prea de tot ca statement. Dar revenind cu picioarele pe pământ, cealaltă variantă propusă de Chanel e la fel de reuşită.

Accesoriul de păr purtat de Lindsey Wixson la Dior
Pentru că dă eleganţă fără mare durere de cap şi n-are nevoie de o rochie de mii de euro ca să aibă impact. S-ar descurca şi cu o pereche de blugi.

Centurile metalice de la Stephane Rolland

Au ceva care face femeia să pară invulnerabilă. Şi ar arăta la fel de bine şi la o ţinută care cere bocanci. Nu tricoul de metalist, totuşi.

Geaca roşie şi dantela purtată peste ciorapi opaci, de la Jean Paul Gaultier
Ultima e riscant de încercat pe stradă, dar parcă ar merita, cu un pulover mai lunguţ pe deasupra. Până la urmă, anul trecut am avut şi prima bluză transparentă purtată fără sutien, de o blogeriţă. Chiar, a mai auzit cineva de ea de atunci?
Pin It email