Magda vs. Sasha (Umbre II)

Redacția | 25 Noi 2017

Le-am prins pe Mădălina Craiu și Silvana Mihai, care le joacă pe Magda, respectiv Sasha, în serialul „Umbre II”, la o cafea, și le-am întrebat despre experiența lor pe platouri.

Silvana Mihai: Am intrat în sala de casting și erau o grămadă de fete înalte, cu picioare din alea, modele una și una și am zis Ok, ce caut eu aici? Mi-am pus niște tocuri în picioare, că era obligo, tocuri împrumutate, evident. (...) Prototipul fetei e o fată superbă, de bani gata, înaltă, modeală...

Mădălina Craiu
: Ceea ce și ești! (râd amândouă) 

***
Mădălina Craiu o joacă pe Magda, fiica interlopului Relu (Șerban Pavlu) din serialul HBO Umbre. În primul episod din al doilea sezon, ea se mărită cu Teddy (Gabriel Huian) , fiul mafiotului cunoscut drept Căpitanu. Umbre II aduce pe ecrane personaje noi, printre care o fată de bani gata, Sasha, pe care o joacă Silvana Mihai. Le-am scos pe fete la un interviu în care nu au avut voie să ne dea spoilere despre ce se va întâmpla în serial (primul episod a avut premiera pe 12 noiembrie), dar, printre râsete și complicități de platou, am aflat una-alta din culise. 

***
Bogdan Mirică a scris scenariul și la cel de-al doilea sezon din Umbre și este regizorul episoadelor 1, 4, 5, 6, iar Igor Cobileanski a regizat al doilea și al treilea episod.

Relu, interpretat de Șerban Pavlu, este personajul principal al serialului, distribuția este completată de: Maria Obretin, Doru Ana, Andreea Vasile, Dorel Vișan, Mădălina Craiu, Gabriel Huian, Sergiu Costache, Augustin Viziru, Sorin Cociș. Personajele noi din sezonul doi sunt interpretate de Laurențiu Bănescu, Silvana Mihai, Costel Cașcaval, Teodor Corban și Adrian Titieni. Umbre II poate fi urmărit în România, Moldova, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Republica Cehă, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Kosovo, Bosnia și Herțegovina, dar și Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Spania.

***
Filmare: Larisa Baltă, montaj și editare: Popski. 
Pin It email