Pin It email

Club26

Andreea Andrei tocmai a împlinit 26 de ani și s-a mutat în Londra pentru a studia mai departe fotografia și regia de film. Pentru proiectul ei cu polaroide, a fotografiat 26 oameni în locurile lor preferate.

Look-uri grunge, prezențe fantomatice și niște melancolie. Pentru seria ei de polaroide, „un proiect à la Lana del Rey”, Andreea Andrei a abordat tot felul de oameni necunoscuți din lista ei de Facebook, pe care a vrut să-i cunoască în locul unde se simt cel mai în siguranță, jumătate din ei la București, jumătate la Londra. Este o fire introvertită și cu ocazia asta și-a depășit niște frici.

Prima expoziție cu fotografiile din seria asta club26, Polaroid Project. Instant People, va fi la Londra pe 21 iulie, iar pe 8 septembrie o va aduce și la București, la f64. 

„Fotografia de suflet este aceea cu Adi Bulboacă și prietena lui Irina Artenii. Pentru că am ajuns la Adi acasă într-o stare de rău, dar am zis, frate, mă simt rău dar îmi vreau proiectul terminat, îmi dau și ultima suflare pentru el. Și pentru că în prima fază când am făcut portretul nu mi-a ieșit fotografia din aparat, mi-a stat inima puțin în loc, am avut ceva probleme tehnice din vina mea cu Polaroidul în ziua din urmă, și am zis stați așa să mai încercăm o dată, și din a doua a ieșit: un double exposure fără intenție și fără ca aparatul să suporte acest mediu.” 

Andreea Andrei Photography 
Club26Alexandru Unguru
Club26Parda Încă (Iulian)
Club26Claudiu Popescu
Club26Mama
Club26Ioana Pelehatăi
Club26Tata
Club26Iulia și Adrian Dinceanu
Club26Ana-Maria Onea
Club26Carmen Casiuc
Club26un necunoscut în fața galeriei de artă din Camden
Club26Mugur și pisica Brâncuși
Club26Ligia Keșișian Mitulescu
Club26Alexandra Crisbășan
Club26Răzvan Țupa
Club26Hikaru
Club26Adi Bulboacă și Irina Artenii
Club26Alin Teglas
Club26Autoportret
Pin It email