Airfield Festival - promo party

Redacția | 27 Apr 2015

Joi, 7 mai, ne facem poftă de Airfield Festival cu o petrecere în Colectiv.

Pe 7 mai, de la 22:00, Airfield Festival organizează o petrecere în București. K-LU face încălzirea, Dope D.O.D. încing atmosfera pe beat-uri de hip hop, iar Vlad Dobrescu (DJ set) îi antrenează pe insomniacii cu chef de mișcare la un afterparty.

Despre party

Dope D.O.D. au cunoscut succesul internațional în 2011, după ce videoclipul What Happened a devenit viral. La scurt timp, au fost invitați să cânte în deschidere la Limp Bizkit.

Vlad Dobrescu (DJ set) este membru fondator al trupei C.T.C. Îl știi și pentru că bifează cele mai tari party-uri din țară, unde fie se întrece live în rime cu colegii de breaslă, fie pune muzică.

K-LU combină replici celebre din comediile românești cu muzică funk și hip-hop instrumental. 

Biletele costă 40 de lei și pot fi achiziționate la intrare sau de pe Eventim.

Despre festival

Airfield Festival va avea loc între 30 iulie și 2 august, pe Aerodromul Măgura, situat la doar 5 km de orașul Sibiu. E singurul eveniment muzical din România care transformă un hangar de aviație în scenă, iar pe cele 40 de hectare ale aerodromului, timp de 4 zile, oamenii se vor bucura de zboruri de agrement, salturi cu parașuta, dirt-park, skate-park, zonă de lounge, cocktail bar, food court, camping.

Cu un lineup de 70 de proiecte muzicale, din care au fost anunțate 45, Airfield va avea 3 scene și va fi cu jazz (Roy Hargrove Quintet, Alexandrina, Jazzanova Live feat. Paul Randolph, Moonlight Breakfast), rock alternativ (Omul cu șobolani, Coma, E.M.I.L.), hip-hop (Mobb Deep, R.A. The Rugged Man, The Doppelgangaz, The Four Owls + Molotov), techno (Dixon, Âme, Mano Le Tough, Nick Curly, Ray Okpara), electro (Little Dragon, Blomqvist, Silent Strike & Dan Basu, Gus Gus, Golan), funk (Mo’Horizons), ska (The Skatalites), balcanic (Fanfare Ciorcârlia). 

Abonamente:

În perioada 15 martie – 4 mai >> 199 RON/ abonament (taxe incluse)

În perioada 5 mai – 29 iulie >> 219 RON/ abonament (taxe incluse)

La începutul festivalului >> 269 RON/ abonament (taxe incluse)

Camping:

Pentru perioada 30 iulie – 2 august >> 30 RON/ de persoană

Site-ul Airfield Festival
Pin It email