Amalia Enache, Haagen Dazs şi vrăjitori bolivieni

Promo | 11 Aug 2013

Ocolul Pământului în 80 de zile în 5 weekend-uri la Băneasa continuă. Destinația Festivalului Multicultural de weekendul acesta este spectaculoasa America de Sud.

„Imaginaţi-vă că străzile sunt nişte pieţe nesfârşite, toată lumea vinde ceva ca să supravie­ţuiască, de la fructe de cactus şi plăcinte făcute în casă până la şire­turi chinezeşti și la prânz se adună toată familia în jurul femeii care are întinse câteva lucruşoare pe trotuar. (...) Am experimentat ameţeala ciudată şi senzaţia că-ţi încetineşte mintea date de cei aproape 4000 m altitudine; m-am bucurat de priveliştea fără seamăn a La Paz-ului - un oraş imens, făcut parcă din piese de puzzle, aşezat într-o căldare înconjurată de vârfuri de 6000 m altitudine, acoperite de zăpadă; am fost la lupte de cholitas - bolivience îmbrăcate tradiţional şi cu cozi negre până la fund care se bat în ring ca la wrestling; am văzut lacul Titicaca ce pare mai degrabă o mare, am vorbit cu vrăjitori bolivieni care sunt la tot pasul dispuşi să-ţi ghicească în frunze de coca sau să-ţi descânte; (...) am umblat până n-am mai putut.”

Asta spunea Amalia Enache într-un interviu pentru PRO TV Magazin despre vacanța ei în Bolivia. Azi, de la ora 16:00 la Haagen Dazs-ul de la parterul Băneasa Shopping City, Amalia vine să povestească și mai multe despre călătoriile ei în Bolivia și Argentina. 

Tot azi, de la 16:30, la photo cornerul special amenajat îți poți face o fotografie în stil sud american. 

În Băneasa Shopping City călătoria multiculturală ajunge la final weekendul următor, unde altundeva decât în România.
Pin It email