Artskul Summer

Redacția | 08 Aug 2012

3 arte: pian, voce, sampling. 5 zile: 15-19 august.

Artskul se exilează în cătunul Muscel (lângă Târgoviște) pentru o școală de vară de 5 zile cu pian și oameni mișto: Luiza Zan, Angelica Mihaela Postu, Matze. 

„Inițial aveam în plan să mergem acolo pe curat, să producem conținut, un DVD filmat, plus gașca lui Matze să se tripeze adânc pe muzici populare, dar ne-am hotărât (târzior) să deschidem porțile și să facem și cursuri, mai ales că the village is ours. Avem cheia și de la școala satului, pe care-o putem folosi după bunul plac. Și formula asta de intensiv la munte ni s-a părut câștigătore. Practic, un curs la Muscel în 5 zile îl faci în București în 3 luni, pe bani mai mulți și-ntre betoane.” - Georgiana Toea, Artskul. 

Oferta școlară:

Voce cu Luiza Zan
Luiza este cântăreață de jazz și te poate învăța să te exprimi liber cu vocea ta. Nu trebuie să fii un viitor candidat la “steaua fara nume”, “mamaia” ci sa ai doua urechi functionale si o gura cu care indeosebi vorbesti. Te va invata sa iti cunosti vocea cantata. Sa improvizezi, sa canti din toata inima. Despre inima, voce si cap, care sunt interdependente.

Pian cu Angelica Mihaela Postu
Angelica este profesoară de pian la Artskul. Sub bagheta ei vei învăța pianul în 5 zile: mecanismul de funcționare, structura claviaturii, notația muzicală, elemente despre istoria și evoluția muzicii clasice și influența asupra muzicii moderne (rock, pop, electro etc), poziția corecta la pian, aplicarea partiturii. Cei deja skilled pot învăța ce vor, cursurile sunt individuală iar programa e doar o propunere, sugestiile sunt mai mult decât încurajate.
----------------------------------------------------

Se caută: 10 oameni să meargă cu ei, 5 cursanți pentru pian și 5 pentru voce.

Admission fee: 500 lei (cazare și hrana la ceaun incluse, iar transportul se rezolvă tot cu artskul).
Cursurile sunt individualo-intensive, doua lecții pe zi. Alte activități: proiecții de concerte inspirație, vizite la stână.
Înscrieri: info@artskul.ro, 0722 311 217

BONUS
Luiza și Mircea Muțulescu vor filma un DVD de canto acolo.  

Mulțumiri: Ovidiu și Raluca Florea (gazde și organizatori Cloverfest), Daniel Drăghici (Color, Wise Trumpets) pentru pian și vacilor of course, pentru decor. 
Pin It email