Autor #14 de-ţi sclipesc ochii

Redacția | 04 Noi 2015

Pe 7 și 8 noiembrie, târg internațional de bijuterie contemporană.

Peste 70 de colecții de pe 5 continente vor fi prezentate la Sala Dalles, la a 14-a ediție a târgului bianual Autor. Pentru prima dată, artiști din Nicaragua, Canada, Coreea de Sud și Japonia vin în București, alături de creatori din Rusia, Bulgaria, Israel, Italia, Macedonia, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Costa Rica, Franța, Irlanda, Portugalia, Cehia, Argentina, Marea Britanie și, desigur, România.

Alte lucruri bune

La târg vei vedea și sculpturile artistului Cătălin Oancea din seria The Things (Monoclu / Racheta albă / Tripod / The Bench), dar și lucrarea Ioanei Ciocan, Inimă albastră.

Poți pleca acasă și cu Autor Magazine, prima revistă de bijuterie contemporană din România și singura de acest gen din Europa de Est care explorează subiecte legate de creația de bijuterie contemporană în relație cu corpul uman.

Misiune

Premiul Publicului este desemnat de către vizitatori, care își votează designerul preferat. Câștigătorul va participa automat la următoarea ediție a târgului, iar unul dintre cei care l-au votat va primi o bijuterie creată de acesta.

Când, unde, cum

Între 11:00 - 20:00, la Sala Dalles (Strada Nicolae Bălcescu, nr. 18). Intrare: 10 lei

Detalii și interviuri cu designerii pe site-ul Autor
Pin It email