Bucharest IN_OUT / Oraşul ca o iluzie - concurs pentru liceeni

Redacția | 09 Noi 2017

Dacă ești la un liceu din București și vrei să arăți și celorlalți viziunea ta asupra orașului, poți să te înscrii cu un material foto, video sau text până pe 14 noiembrie la concursul Bucharest IN_OUT.

Bucharest IN_OUT este despre relația dintre oameni și spațiul public și cum am putea să îl transformăm într-un spațiu personalizat, de comunicare și coabitare. Dacă scrii, faci fotografii sau filmezi, Centrul de Artă MORA îți așteaptă lucrările.

Ce trebuie să faci: Până pe 14 noiembrie, îți faci un cont pe site-ul Bucharest IN_OUT, unde poți aplica de maxim două ori la fiecare dintre secțiunile Foto, Video sau Text. Tema concursului este Orașul ca Iluzie, așa că pe lângă creativitate și originalitate, se va puncta și cât de apropiat ești de ea. Selecția va fi făcută de echipa de management a Centrului de artă MORA, iar lucrările câștigătoare vor fi promovate pe site și pe rețelele de socializare ale Centrului de Artă MORA și ale partenerilor media timp de 2 săptămâni.

Toate lucrările înscrise în concurs vor intra în arhiva Bucharest IN_OUT și vor putea fi publicate (cu specificarea autorului), în publicații tipărite sau electronice sau pot fi folosite de organizatorii concursului, în scopuri de promovare noncomercială. Participanții își păstrează drepturile de autor asupra lucrărilor. Elevii vor primi diplome de participare.

Reguli: Textul trebuie să aibă până în 5000 de semne, imaginile sunt limitate la 10 MB și vor fi convertite la maxim 3000×3000 px după încărcare, iar video-urile se acceptă doar din YouTube sau Vimeo.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 15 noiembrie.

***
Bucharest IN_OUT este un proiect al Centrului de Artă MORA de creaţie şi expunere temporară a unei serii de intervenţii de artă în spaţiul public din capitală, lucrări concepute de 9 artişti vizuali contemporani. Mai multe detalii despre regulamentul concursului găsești pe site-ul proiectului.

***
Acest proiect cultural este finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de catre
Primăria Generală Capitalei prin Centrul de Proiecte Culturale ARCUB

Proiect co-finanțat de AFCN .

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

Parteneri: Pavilion Journal, Comunitatea Reforma, Creative Evolution, Radio România Cultural, Modernism Punct Ro, ART7, Smart FM. Liceele : Colegiul Tehnic de Arhitectură și Lucrări Tehnice Ioan N. Socolescu, Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, Liceul Dimitrie Paciurea, Colegiul Național Gheorghe Lazăr.
Pin It email