Concert MONO - B’ESTFEST Summer Camp pre-party

Redacția | 09 Mar 2013

Concertul Mono de luni e și primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp 2013, care ne pregătește pentru vara care o să vină repede-repede.

Trupa Mono are 14 ani și e una dintre cele mai tari trupe post-rock ever. Japonezii se opresc pentru prima dată și la Bucureşti pe 11 Martie 2013, în clubul The Silver Church, în cadrul turneului pentru noul lor album, For my parents, lansat toamna trecută. Concertul de luni e și primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp 2013, care ne pregătește pentru vara care o să vină repede-repede.

"We hope that this album serves as a gift from child to parent. While everything else continues to change, this love remains a constant throughout time."

Mai puţin comerciali ca Mogwai şi nu atât de titraţi ca Sigur Ros sau Godspeed you! Black Emperor, Mono e o trupă cult care a dinamitat scena post-rock. În deschidere avem proiectul Costin Chioreanu And The Choir Of 13 Ghosts.

Festivalul B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekend-ul 5-7 iulie, în cadrul B’ESTFEST Park din Tunari. Abonamentele sunt disponibile online, la preţul promoțional de 150 de lei (early bird).
Pin It email