Concurs de grafică: Schimbă faţa poveştii

Redacția | 21 Noi 2014

Concurs de grafică „Schimbă fața poveștii!”: trimite o propunere de copertă și semn de carte pentru cele 3 titluri propuse de Curtea Veche.

Până pe 25 noiembrie 2014, cei ce doresc să participe la concurs pot trimite propria versiune de copertă şi semn de carte a cel puțin unuia din cele trei titluri: Trupuri divine de Guillermo Cabrera Infante, Scrisorar de Mihail Șișkin și Generation P de Viktor Pelevin. 

Semnele de carte câștigătoare vor fi distribuite în perioada sărbătorilor de iarnă în mii de exemplare în librăriile din întreaga țară, iar cei mai talentați tineri graficieni vor fi răsplătiți cu volumele preferate de la Curtea Veche Publishing. Câștigătorul premiului I va fi invitat să petreacă o zi în departamentul de grafică al editurii.

Vârsta și tehnica aleasă nu sunt un cirteriu: participanții pot opta să lucreze fie digital (ilustrație vectorială colaj, etc), fie tradiţional (desen în acuarelă, acrilic, ulei etc).

Înscrierile se fac la adresa concurs@curteaveche.ro. Fiecare participant are dreptul să trimită cel mult trei propuneri de coperte și trei propuneri de semne de carte, indiferent de numărul titlurilor alese pentru a fi reinterpretate grafic. 

Detalii
Pin It email