Desenează eticheta young.LILIAC 2020 şi câştigă 1500 de euro

Redacția | 26 Oct 2020

Liliac, singurul brand de vinuri care își schimbă eticheta anual pentru cel mai tânăr vin din gamă, lansează competiția young.LILIAC 2020 cu tema Humanity Redesigned.

Anul acesta ne-a modificat comportamentul, felul în care interacționăm cu ceilalți și cu mediul. Umanitatea regândită e un subiect care ne preocupă pe toți în contextul actual și e și tema abordată anul acesta de Crama Liliac în a opta ediție a unui concurs care îi provoacă pe tinerii creativi să plaseze în lumină lucrurile importante, oferindu-le putere și vizibilitate.

Participanții pot înscrie propunerile lor de design pentru etichetă și dop (screw-cap) pentru recolta anului 2020 pe humanityredesigned.com, până pe 11 noiembrie. Propunerea trebuie ilustrată în 3 variante de culori (albastru, portocaliu, mov), specifice celor 3 sortimente young.LILIAC – Fresh, Fruity, Light Rosé.

Câștigătorii competiției vor fi anunțați pe 22 noiembrie. Design-ul câștigător este selectat de familia Beck dintre sutele de etichete propuse de tinerii designeri și scoate în evidență esența young.LILIAC.

Marele Premiu
constă în 1500 de euro, un weekend pentru 2 persoane la Crama Liliac din Batoș (cazare & masă & degustare de vinuri), 36 de sticle young.LILIAC și o proiecție specială curatoriată de One Night Gallery în primăvara anului 2021. Premiul de Popularitate va fi ales împreună cu publicul, pe pagina de Facebook Liliac, și constă într-o vizită la Crama Liliac pentru 5 persoane și 36 de sticle de vin. 

Vinul young.LILIAC poate fi regăsit în 3 cupaje:

- young.LILIAC Fresh – produs dintr-un coupaj de Sauvignon Blanc & Fetească Albă. Culoarea galben pai cu reflexii verzui indică un vin tânăr. În nas descoperim arome intense, complexe, ca cele de piersic alb și lămâie, cât și florale, de salcâm și iris alb. Gustul este proaspăt vivace, cu note citrice pe final.

- young.LILIAC Fruity – Fetească Regală & Sauvignon Blanc & Fetească Albă. Și în acest cupaj, culoarea galben pai indică un vin tânăr. Ușor și proaspăt, acesta se deschide cu arome fructate de ananas, mere, guava dar și florale, de salcâm și iasomie. Gustul este bine structurat, aciditate evidentă, textură cremoasă și un post gust lung.

- young.LILIAC Light Rose – Pinot Noir & Merlot. Culoarea roz pal echilibrează perfect aromele placute și ușoare de trandafiri, rodii și mere roșii. Gustul este proaspăt și echilibrat, cu note fructate, aciditate expresivă și un post gust plăcut de portocale roșii.
Pin It email