Innovation Labs pentru IT-işti cu idei

Redacția | 16 Feb 2013

Ești student, ai o idee grozavă și vrei s-o vezi utilizată de milioane de oameni? Aplică la hackathon.

Pentru cei care cred că trebuie să știi mai mult decât să programezi ca să creezi inovație în tehnică, Innovation Labs propune un mod de aducere a ideilor mai aproape de realitate. 

Innovation Labs este un proiect TechSoup Romania și TechLounge, realizat cu sprijinul Microsoft Romania, care încurajează gândirea centrată pe produs, și spiritul inovativ al tinerilor din facultăți tehnice, completându-le cu noțiuni de leadership, marketing, management sau cercetare de piață.

Dacă ești student și ai o idee de aplicație personală - într-un domeniu precum sănătate, sport, lifestyle și jocuri -, înscrie-te, singur sau cu echipa, la Hackathonul de 24 de ore Innovation Labs, organizat pe 2-3 martie 2013 în Universitatea Politehnică.

Deadline pentru înscrieri: 27 februarie 2013.

Până pe 17 februarie 2013, taxa de înscriere, inclusiv dacă te înscrii singur, este de 5 euro de persoană. După 17 februarie, cine vine fără echipă va plăti 12 euro.

Cum va decurge: Participanții trebuie să vină cu propriile laptopuri / PC-uri. Se așteaptă peste 100 de participanți, care să formeze între 20 și 30 de echipe. Doar 12 echipe din cele care vor veni la Hackathon sau se vor forma acolo vor merge mai departe, în programul personalizat de mentorat, cu specialiști din domeniu.

Vizitează site-ul Innovation Labs pentru înscrieri și mai multe detalii despre eveniment.
Pin It email