Înscrie-te la NexT

Redacția | 06 Noi 2012

Deadline: 30 noiembrie.

Cea de a 7-a ediție a Festivalului Internațional de Film NexT va avea loc la București, între 10 și 14 aprilie 2013.
Înscrierile pentru ediția din 2013 sunt deschise acum pentru competiție și pentru două programe speciale în afara competiției: NexT Comedy Night și NexT Kids.

Competiție
NexT aşteaptă pentru înscriere filme de ficţiune (animaţie inclusiv) cu structură narativă; nu vor fi luate în considerare filme abstracte, instalaţii video, clipuri muzicale şi documentare axate pe informaţie.

Durata maximă pentru filmele înscrise este de 60 de minute. Acestea trebuie să fie produse după 1 ianuarie 2011.

NexT asigură transportul și cazarea (%) pentru regizorii / sound-designerii filmelor selecționate în competiție.

NexT Comedy Night
O selecţie de bancuri, umor negru, comedii romantice, pentru o noapte terapeutică, eliberatoare, revitalizantă.

Durata maximă pentru filmele înscrise este de 60 de minute. Acestea trebuie să fie produse după 1 ianuarie 2011.

NexT Kids
Un program special pentru cei mai tineri spectatori de la NexT 2013, care îi va pune faţă în faţă cu scurtmetraje inteligente şi fascinante: o ocazie pentru copiii între 5 şi 12 ani să descopere cinemaul prin intermediul unor filme de animaţie şi de ficţiune pline de creativitate, din toată lumea. Proiecţiile vor fi urmate de o serie de activităţi practice pentru copii, legate de filmele din program.

Programul NexT Kids acceptă orice gen de filme, cu condiţia ca acestea sa fie potrivite din punct de vedere tematic şi formal pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani.

Durata maximă pentru filmele înscrise este de 10 minute. Nu există restricţii privind anul de producţie pentru filmele înscrise în secţiune.
Pin It email