Institute, The Magazine - la Cărtureşti

Redacția | 08 Mai 2012

Cum arată tânărul designer român? Plus povești din industriile creative.

Numarul 5 al Institute, The Magazine, revista de comunicare, branding, design si cultură este de găsit în rețeaua Cărturești din București și din țară, dar și pe magazinul online al librăriei. Primele 4 numere ale revistei au fost distribuite doar în circuit închis, către oameni din industriile creative, marketing și comunicare.

Acest număr îți propune să construiască portretul colectiv al tânărului designer român: pe unde a studiat, ce îi place să facă, cum şi-a propus să crească, pe unde îşi caută muzele, cum defineşte reușitele. Dosarul dedicat designului românesc adună poveşti din fashion, grafică, bijuterie şi design de produs şi prezintă 25 de tineri artişti.
 
Revista mai adună poveşti (și imagini) din industriile creative: discuţii despre imagine, artă şi post producţie de la fotografii Carioca, dezbateri şi opinii despre televiziune şi non-vedete de la specialiştii în comunicare Alina Sîmpetru şi Dan Petre, declaraţii de iubire pentru România de la şapte expaţi combat stereotipuri, istorii despre muzică de la Alexandru Tomescu, idei şi jocuri de creaţie de la Pum Lefebure, director de creaţie la Design Army.
 
Numarul 5 al Institute, The Magazine este disponibil pentru răsfoit și la: Energiea, Lacrimi și Sfinți, Bistro Latina, Atelierul de Print/Vatra Collective, Madame Pogany, Atelierul Mecanic, Van Gogh, La Bonne Bouche, Entrance, Intro Design, Hobirama, Pump Shop și Institute, The Cafe.
Pin It email