Maratonul Teatrului Independent - Bucharest Fringe

Redacția | 11 Sep 2012

7 zile, 11 spații, o selecție a celor mai bune spectacole independente din București și din țară.

Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Sufragerie, Teatrul Arca, Teatrul Apropo, Sala Nouă a Teatrului de Comedie, Teatrul Tabu / Legere Live, Unteatru, Teatrul Luni de la Green Hours, In Culise, Clubul UNITER, Sala ArCuB: locuri consacrate prin care ați tot fost sau spații alternative în care nu ați ajuns încă, găzduiesc timp de 7 zile 43 de producții după piese contemporane sau clasice. De la Cehov, Albee, Beckett la dramatizări după Jarmush și Woody Allen până la dramaturgi români de azi ca Mimi Brănescu, Mihaela Michailov sau Cristi Juncu, la spectacole de teatru-dans, două propuneri studențești și mulți artiști consacrați, dar și tineri pe val: Nicoleta Lefter, Alexandru Potocean, Dan Rădulescu, David Schwartz sau Eugen Gyemant.

Prețul unui bilet la oricare dintre spectacolele MTI este de 5 lei, adică mai puțin decât o bere la orice terasă din București.
Rezervările se pot face la contact @ teatrul.ro, iar biletele se găsesc la teatrele organizatoare.

BONUS: Câștigă cel mai votat spectacol, așa că nu vă sfiiți să vă dați cu părerea.

Scopul declarat al MTI este de a promova tinerii artiști care activează în zona teatrală independentă din România și de a susține o serie de producții noi sau mai puțin cunoscute publicului iubitor de teatru.

Pin It email