Preview HomeFest: Why so serious?

Redacția | 20 Mar 2014

Cum este când gazda se străduieşte prea mult? Se simt invitaţii comod, se simt flataţi sau sunt, pur şi simplu, dezorientaţi?

Sâmbătă, 22 martie, va fi pusă în scenă domestică piesa de teatru Why so serious? de şi cu Graţiela Bădescu. Reprezentaţia este un preview al HomeFest, primul festival de apartament din ţară, şi va avea loc special şi în exclusivitate pentru gazdele spectacolelor HomeFest şi pentru „promotorii de joi” ai festivalului, adică susţinătorii care vor contribui la campania de crowdfunding HomeFest pe parcursul zilei de joi, 20 martie, până la ora 23:59. 

Spectacolul va avea loc într-un cadru tipic HomeFest: acasă la Jean-Lorin Sterian, unde a şi început lorgean theatre acum cinci ani. Piesa va fi deschisă publicului larg pentru prima dată în cadrul HomeFest. 

În Why so serious? Antonia, protagonista, încerca să câştige simpatia invitaţilor cu personalitatea ei „neserioasă”, creată după un plan minuţios. Fiecare spectator este un musafir care trebuie cucerit. Gazda îl serveşte cu mărturisiri, fie ele din copilărie sau din viaţa intimă, cu jonglerii, cu dans, trucuri, surprize sau povestioare amuzante. Cum este când gazda se străduieşte prea mult? Se simt invitaţii comod, se simt flataţi sau sunt, pur şi simplu, dezorientaţi? Cine primeşte şi cine oferă atenţie, de fapt?

HomeFest este primul festival artistic care aduce piese de teatru, dans contemporan, filme, workshop-uri şi concerte în case şi apartamente din Bucureşti. Prima ediţie va avea loc în perioada 12-20 aprilie 2014.

Mai multe informaţii despre cum puteţi primi o invitaţie la HomeFest Preview, pe siteul festivalului
Pin It email