Prime Maraton, toată noaptea

Redacția | 05 Dec 2012

Pe 8 decembrie, începând cu ora 22, participanţii la a patra ediţie Prime Maraton se vor întâlni la cafeneaua Plach Friends & Coffee pentru o noapte despre PR şi tabuuri.

Maratonul organizat de asociaţia studenţească de relaţii publice şi comunicare PRIME România va debuta cu un teambuilding făcut de Corina Anghel, trainer la improvizatie.ro. După ce se destinde atmosfera, speakerii invitaţi vor discuta despre comunicarea în România atunci când campaniile ilustrează teme precum nuditatea şi sexualitatea.

Participanţii vor primi apoi un brief pentru o campanie de promovare în strânsă legătură cu conceptul de tabu, urmând ca feedback-ul să fie primit chiar de la client. După răsărit se vor înmâna diplome şi va fi anunţată echipa câştigătoare.

Numărul de locuri la eveniment este limitat, iar cei care doresc să participe se pot înscrie trimiţând un mail la maraton@primeromania.ro în care să ataşeze o poză, un colaj sau câteva rânduri despre ce înseamnă pentru ei conceptul de tabu, alături de nume, prenume, facultate sau ocupaţie, şi anul de studiu.

Data limită a înscrierilor e 5 decembrie, ora 22, iar taxa de participare, 10 RON.
_

PRIME România este singura asociaţie studenţească de relaţii publice şi comunicare din ţară. Are sediul principal în Bucureşti, iar recent şi-a dezvoltat trei filiale în Iaşi, Braşov şi Sibiu.
Pin It email