Scenaristică de lungmetraj cu Igor Cobileanski şi Cecilia Ştefănescu

Redacția | 12 Aug 2015

Ai o idee de scenariu de film? Revista de Povestiri ți-a pregătit un atelier în care s-o crești.

De la idee până la un scenariu terminat e cale lungă, apoi urmează încă un drum, de la prima variantă până la cea finală. Atelierul de scenaristică Play, ajuns la a treia ediție, te însoțește de la idee până la primul draft, în 24 de întâlniri, timp de 3 luni. 

Atelierul se va desfășura la București în perioada 9 septembrie – 25 noiembrie 2015 și costă 1300 lei. Vor fi admiși cel mult 15 participanți. Pe de-o parte se vor discuta regulile și tehnica scrisului pentru film, pe de altă parte participanții vor primi feedback pe măsură ce scenariile lor se dezvoltă.

Pentru înscrieri, trimite până pe 20 august un scenariu de scurtmetraj de maximum 15 pagini la adresa scenaristica [at] revistadepovestiri.ro, însoțit de un CV și de o idee de lungmetraj. 

Despre tutori:

Igor Cobileanski este cunoscut pentru scurtmetrajele Sașa, Grișa și Ion, Când se stinge lumina, Plictis și inspirație și lungmetrajele Tache (TV) și La limita de jos a cerului, ultimul considerat cel mai bun debut de juriul Premiilor Gopo anul acesta. De asemenea, a colaborat cu HBO pentru regia serialului Umbre.

Cecilia Ștefănescu este scriitoare și scenaristă – romanul Legături bolnăvicioase a fost ecranizat după scenariul său în 2006, de Tudor Giurgiu.
Pin It email