Street Delivery After Party

Redacția | 15 Iun 2013

Sâmbătă, 15 iunie, după ora 23, trupa de dub franceză Stand High Patrol se mută de pe scena Live de la Street Delivery în club Modern.

Stand High Patrol (with Pupajim), cu sloganul „The original Dub-a-Dub Sound”, este un soundsystem născut în anul 2000 în Bretagne, Franța. Trupa s-a format atunci când doi prieteni au început să colecționeze discuri în ideea de a împărtăși din pasiunea lor pentru producțiile roots și early digital. Lui Rootystep (selector) și MacGyver (operator) li s-a alăturat rapid și MC PupaJim pentru a întregi formula trupei. 

Proaspat aterizaţi în Rennes, MacGyver și Rootystep au lansat Radio Campus Rennes unde au găzduit propriul show din 2003 până în 2008. PupaJim a creat și el primul său dub și de aici înainte Stand High a început să performeze în cluburile și barurile din Rennes, zi după zi.

Dupa ani de zile și nenumărate dubplate-uri semnate de nume cu greutate în industria dub/reggae (Robert Lee, Kenny Knots, Echo Ranks, Dan Man, Tena Stelin, Shanti D), Stand High continuă să înșire seri de evenimente alături de marile nume ale scenei dub. Departe de a se limita la influente reggae și dub, Stand High au un sunet electric şi eclectic. DubaDub este un amestec subtil de dub și dubstep, presărat cu accente de hip hop, trip hop, techno și new wave. 

Stand High Patrol se prezintă la evenimente cu 100% producții proprii dubplate, iar sunetul este „calibrat la milimetru pentru a aprinde serile”(Natty Dread Magazine)

Stand High Patrol în Modern

Intrare: 15 lei

23.00 - 00.30 Serious Dub | Warm up
00.30 - 02.30 Stand High Patrol
02.30 - 04.00 Mighty Boogie
04.00 - end Serious Dub
_

Serious Dub a luat naştere relativ recent, în a doua jumătate a anului 2011, ca o grupare de promoteri ai muzicii dub reggae. Din pasiunea şi dedicaţia pentru muzica dub au apărut recent şi productii muzicale Serious Dub, iar pentru acest warm-up propun un set evolutiv de la reggae la dub la steppa. 

Mighty Boogie (Haidu Bogdan pe numele său adevărat) vine din Timișoara și este un artist român cu vechime în zona muzicală autohtonă. Cariera lui de DJ a început în 2003 alături de primul soundsystem de reggae din România, Fiyah Burn Sound.

În 2010 s-a apucat de produs muzică, iar în 2012 a participat pentru a doua oară la prestigiosul festival de muzică și cultură bass & sound system Outlook din Croația. În 2012 a debutat ca producător cu EP-ul Dance Get Serious, urmat în 2013 de Riding the Champion Sound.
Pin It email