Summer Well 2015: Kasabian, eco, Nimurad

Larisa Baltă | 05 Aug 2015

Rezervă-ți 8 și 9 august pentru lenevit pe iarbă, alături de Kasabian, Foals, La Roux și alți artiști cool.

Kasabian și Foals sunt headlinerii de la Domeniul Știrbei la cea de-a 5-a ediție de Summer Well, the place to be dacă ești în București weekendul ăsta, completați de La Roux, The Maccabees, Foxes, The Wombats, Sohn, Jungle, Kwabs și Circa Waves.

STUFF TO DO 

+ E clar c-ai fredonat deja de nșpe ori melodii din line-up-ul de anul ăsta, o vei putea face și la festival, unde te așteaptă un mini-studio de înregistrări, să-ți testezi vocea la un karaoke la fața locului. Asta când nu faci yoga sau nu-ți faci poze la photo wall-ul amplasat special pentru asta (va curge cu tagurile!). 

+ La ediția asta, Summer Well e pe eco și-ți pune la dispoziție o serie de pahare reutilizabile. Dai un jeton, iei un pahar și nu te mai dezlipești de el până părăsești incinta - când îți poți recupera garanția sau poți păstra paharul, pentru colecție. 

+ Că tot vorbeam de colecție, Alexandru Nimurad a făcut două tricouri de festival, că ești mai degrabă într-o dispoziție solară sau nocturnă. La fața locului îți vei putea cumpăra și bijuterii semnate Vika Tonu. 

+ Dacă ajungi mai devreme, ARCEN te plimbă gratuit pe domeniul familiei Stirbey! Meeting point - în fața palatului Știrbey, la orele 16:00 și 18:00.

INFO 

Accesul se va face începând cu ora 15:00, și poți ajunge pe picioarele tale, cu bicicleta, trotineta, rolele, skateboardul - dacă te ține (e la 15 km de București), cu mașina, cu „ia-mă nene”, sau cu autobuzele speciale, care pleacă de la Muzeul Țăranului Român din 30 în 30 de minute.

Biletele (încă disponibile) pot fi cumpărate de pe easytickets.ro, în Orange Shop, sau din aplicația Summer Well disponibilă în Google Play și App Store. Prețul unui bilet e de 239 lei + taxe. Altfel, se vând last minute și pe wall-ul evenimentului

Enjoy!
Pin It email