The Irrepressibles, primul live la Bucureşti

Redacția | 22 Mar 2013

Nude. Sâmbătă noaptea. Control.

Nude e titlul noului album The Irrepressibles, însă şi al show-ului cu care trupa art-pop va învălui scena Controlului sâmbătă, după 22:00.

Cu un stil comparat cu David Bowie, Kate Bush sau Antony & the Johnsons, „mini-orchestra de cameră electro-barocă” de origine britanică îl are ca iniţiator pe solistul Jamie McDermott, o prezenţă queer care oferă o experienţă vizuală şi sonoră completă: costume excentrice, atitudine şi voce laolaltă senzuale şi pline de muzicalitate. Deşi e uşor să te îndrăgosteşti de Forget the Past, Arrow (care are un videoclip la care să te uiţi şi să te tot uiţi) sau In This Shirt, experienţa nu e completă până nu încerci şi un live-live, adică nu de pe YouTube.

Ca să înţelegeţi de ce e aşa important, primul album al trupei a fost lansat abia după 8 ani de activitate - pentru că nimic din ceea ce e înregistrat în studio nu poate reda complet structura complexă a grupului.

Aşadar, recapitulare: ne vedem sâmbătă, 23 martie, de la 22:00, în sala Berlin din Control. Biletul e 50 de lei şi poate fi luat de aici.

[Facebook event]

Pin It email