CONCURS: Muză de scriitor

Redacția | 22 Dec 2017

Câștigă unul dintre cele 3 seturi de cărți de la Black Button Books: „Hărți” a lui John Freeman și antologia „Freeman’s: cele mai bune texte noi”.

Zilele astea sperăm să mai apucăm să citim și noi tot ce pare că nu am avut timp anul ăsta. Ca să ne dea o mână de ajutor, editura noastră independentă preferată, Black Button Books, pune la bătaie cele mai noi cărți ale lor. 

Spune-ne într-un comentariu mai jos cărui scriitor ți-ar plăcea să îi fii muză/inspirație și noi te premiem cu unul dintre cele 3 seturi de cărți de la Black Button Books. 

*Tragem la sorți prin random.org sâmbătă, 23 decembrie, ora 14. 

Despre cărți:

„În ultimii 20 de ani, ca jurnalist și editor, am devenit un deadline uman, sărind de la un proiect la următorul. Poezia a fost o cale de a mă deconecta, o întoarcere la o paradigmă mai profundă de gândire care nu îmi transpune mintea într-o activitate, ci într-un spațiu. Am simțit mereu că subconștientul cartografiază lucrurile într-un fel mult mai interesant decât rațiunea, decât trezia, și această carte este încercarea mea de a mă lăsa ghidat de acest principiu, de a vedea ce trăiește – pentru mine – în posibilitatea unui poem.”, John Freeman despre Hărți, una dintre cărțile din topul nostru pe 2017

Freeman’s: cele mai bune texte noi
este al patrulea număr al antologiei literare Freeman's și reprezintă un nou gen de listă, un manisfest estetic al prezentului. Acest număr, cel de-al doilea tradus în limba română, cuprinde 29 scriitori, cu vârste între 25 și 70 de ani, din 20 de țări, care scriu în aproape la fel de multe limbi. 

***
Până la finalul săptămânii, de sărbători, toate titlurile Black Buton Books de pe site au reducere de 30%. 
Pin It email