Votează pentru Ioana Avram

Redacția | 09 Iul 2012

Alegeri apolitice. Concurs de ilustrație în acuarelă.

Acum ceva timp v-am cerut voturi pentru Ionuț Rădulescu. Revenim acum cu încă o cerere, la fel de întemeiată, pentru că sprijinim un desen frumos și o cauză la fel.

Ioana Avram este fashion designer și ilustrator de la 3 ani, când a preferat să ascundă ciocolata primită cadou și să deseneze cu ea pe pereți (creioanele și ustensilele clasice erau confiscate de mult timp, tocmai din aceasta cauză). Este absolventă de design, la Cluj. A lucrat timp de 7 ani ca art director la agenții ca BBDO, JWT, Gav Balkanski, Serviceplan Erste. În prezent e freelance art director, graphic designer și ilustrator. Îi plac culorile de orice fel, atâta timp cat ele sunt: violet, mov, bordo, roz, lila, fuchsia, magenta si cyclam.

Pentru ce votăm?

Ioana participă la un concurs internațional de ilustrații în acuarelă organizat de Sennelier și are nevoie de votul nostru pentru a câștiga materiale de pictură. Iată ce-i de făcut:

1. Intrați aici.
2. Apoi in Gallery.
3. Apoi apăsați Vote la ilustrația de modă făcută de Ioana (vezi fotografia alăturată).

Despre Sennelier:

Gustave Sennelier a fost un chimist pasionat de culori, care a dezvoltat un proces unic de fabricare a culorilor de ulei. A deschis în anul 1887 magazinul "Maison Sennelier" situat pe Quai Voltair nr 3. Locul aflat în dreapta Louvre-ului, după colt de Ecole des Beaux Arts a rămas neschimbat. În decursul a peste un secol de existență pragul acestui magazin a fost trecut de numeroși artisti precum Cézanne, Gauguin, Monet, Bonnard, Soutine, Picasso, Modigliani, Kandinsky, Chagall si Dali.
Pin It email