CONCURS: 1 invitaţie dublă la Julius Caesar, în regia lui Eugen Gyemant

Redacția | 06 Mai 2014

Un spectacol pe care l-am recomandat acum 2 ani se reia miercuri, 7 mai, la ora 20:00, la Teatrul de pe Lipscani.

Te trimitem să-i vezi pe șase dintre cei mai talentați actori ai tinerei generații într-o interpretare burlescă a dramei shakesperiene:

Spune-ne într-un comentariu mai jos piesa ta preferată de la marele Will* și-ți dăm o invitație dublă la spectacolul Julius Caesar care se reia miercurea asta.


Deadline: miercuri, 07 aprilie, ora 12.

Julius Caesar, de *William Shakespeare
Miercuri, 7 mai, la ora 20:00
Sala Muse a Teatrului de pe Lipscani (strada Lipscani nr. 53)

Regia: Eugen Gyemant / Scenografia: Tudor Prodan / Coregrafia: Andrea Gavriliu
Cu: Tudor Aaron Istodor, Lucian Iftime, Dan Rădulescu, Emilian Oprea, Andrei Seușan și Ionuț Grama.

Conspiraţii, amoruri, dansuri lascive, război, sclipici şi crime: Gyemant transformă Roma antică într-un cabaret cu scenă și podium și pe Cezar într-o divă în mizerie care devine victima propriului show. „Cei care îl omoară nu vor decât să vadă dacă Caesar este cu adevărat zeul pe care ei îl adoră, şi care nu este unul al vechilor reguli şi valori republicane, ci al seducţiei, al talentului şi al puterii de a face ceea ce nimeni nu crede că este posibil. Uciderea lui Julius Caesar, pentru care totul e un spectacol, este performată în public şi în mijlocul publicului, prezent în fiecare situaţie a piesei. E un spectacol roman, cu pâine, circ şi violenţă, care pune spectatorul în intimitatea ridicolă, senzuală, sacră a unui Julius Caesar căruia să poată să i se uite pe sub fustă.” - Eugen Gyemant 

Preț bilet: 30 lei
Rezervări: 0734 000 236 /
Rezervări online
Pin It email