CONCURS: Câştigă 2 abonamente duble la Marele Picnic ShortsUP din Grădina Botanică

Redacția | 26 Iul 2016

Vineri, 29 iulie și sâmbătă, 30 iulie, Grădina Botanică devine loc de picnic și de vizionat filme scurte.

Se anunță vreme caniculară pentru weekendul ce se apropie cu pași repezi: 35 de grade și soare. Ca metode de topire și de supraviețuire a caniculei, ShortsUP propune un picnic cu scurtmetraje în cel mai înverzit loc din București, Gradina Botanică.

Organizează-ți coșul pentru picnic cu pături, energie și voie bună pentru că avem pentru tine 2 abonamente duble. Ce trebuie să faci pentru ele este să ne spui o soluție ingenioasă pe care ai găsit-o pentru a supraviețui caniculei

Scrie-ne răspunsul tău într-un comentariu mai jos, până joi, 28 iulie, ora 10:00.
Atunci vor fi trași la sorți câștigătorii și cele mai răcoroase răspunsuri merg la Marele Picnic.

Marele Picnic ShortsUP este locul unde filmele scurte se văd sub cerul liber. Timp de două zile (vineri, 29 iulie și sâmbătă, 30 iulie, de la 18:00 la 23:30), Grădina Botanică se transformă într-un cinema verde, unde scaunele sunt înlocuite de pături pufoase, iar stelele sunt acoperișul de-asupra publicului.

***
Biletele pot fi achiziționate începând cu 12 iulie prin Eventbook, MyTicket și Eventim prețul de 25 de lei/seară și 35 lei/abonament, dar și la fața locului, la prețul de 30 de lei/seară sau 40 lei/abonament, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii găsiți pe site-ul ShortsUP.
Pin It email