CONCURS: Îţi dăm un boardgame CLUEDO ca să-ţi faci intrarea în Căutări misterioase

Redacția | 26 Feb 2018

Cel de-al doilea sezon al serialului Căutări misterioase/ Search Party a debutat la TNT, pe 20 februarie, iar cele 10 episoade vor fi difuzate în fiecare marți, de la ora 22.00.

Ce merge mai bine pe timp de iarnă profundă decât un serial c-un grup de prieteni, o crimă, o căutare și mult suspans? 

Ca să te băgăm și mai mult în dispoziție misterioasă,

...punem la bătaie două boardgame-uri CLUEDO nou-nouțe pe care să le împarți cu prietenii tăi. Spune-ne într-un comentariu mai jos care este serialul tău preferat de văzut împreună cu ai tăi,

& tragem la sorți miercuri, 28 februarie, la ora 14, cele două persoane care vor avea un motiv în plus să-și adune gașca.


Căutări misterioase, o comedie neagră filmată în New York, a fost lansat în noiembrie 2016 și este considerat „unul dintre cele mai bune ale anului 2016”, după Entertainment Weekly. Serialul îi are în distribuție pe Alia Shawkat (Dory), Meredith Hagner (Portia), John Early (Elliott) și John Reynolds (Drew) . Alia Shawkat este cunoscută pentru rolurile din seriale ca State of Grace (2001) şi Arrested Development (2003). A jucat cu George Clooney, în Three Kings (1999), cu Martin Lawrence, în Rebound (2005), şi cu Ellen Page, în Whip It (2009). A fost şi producătoare a primului sezon al Search Party şi a regizat un episod al producţiei Sugar (2015). În 2018, a încheiat filmările pentru Blaze, regizat de Ethan Hawke, şi semnează scenariul comediei Duck Butter, regizată de Miguel Arteta, în care deţine rolul principal.

Primul sezon al serialului poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube al TNT

Pin It email