CONCURS: Regatul Lidl pentru o poveste: te trimitem la Electric Castle

Promo | 26 Iun 2018

Îți imaginezi o poveste la EC și te trimitem acolo +1.

CÂȘTIGĂTORII, aleși de random.rog, sunt numerele 16 și 3, adică:

Iulian Iuli D: „Se făcea că eram la Electric Castle, în Royal Camp. Tocmai ce mă trezisem, am ieșit din cort și am văzut, în camping un cort urias. Imi iau cizmele (tinuta obligatorie) si fug sa vad ce e. Cand colo cei de la Lidl ne-au facut o mega surpiza si au adus numai bunatati aprope de noi. Fug repede la cortul meu sa imi iau portofelul si cand colo..ce sa vezi? am realizat ca il uitasem la prietenul meu in masina si nu aveam nici un ban. Cum ma pricep sa desenez m-am rugat de organizatori sa imi dea niste foi de hartie , am facut un baner unde am scris ca fac portrete in creion si intr-o jumate de ora aveam suficienti banuti cat sa imi iau de mancare” 

și 

Livia Andreea Marcoci: „Se făcea ca eram la Electric Castle, în royal camp, tocmai ce ma trezisem, am ieșit din cort și am văzut, în camping că toată lumea se stropea cu apă. Aparent a fost de ajuns un singur curcubeu ca toți sa se prindă în joc..
Somnoroasa, am vrut să-mi vad de treaba și m-am îndreptat spre prima chiuveta pentru a-mi clăti fața obosita.
"-A, chiar! Hai sa vedem cât de rău arata mahmureala asta. Ce? Nu ma prind de gluma! De ce naiba se holbează un copil la mine prin oglindă? Și mai ales... De ce seamănă cu mine?"
Mai dau o dată cu apă; copilul tot acolo. Ma uit spre grupul de afară - și cei ce se jucau cu apă erau tot copii.” 

Felicitări, așteptăm de la voi adresele de livrare și un număr de telefon să vă trimitem biletele. 
În rest mulțumim tuturor pentru contribuții, ne-ați super făcut poftă de festival! 

***
De șase ani, România are Electric Castle, festival care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Însă, la așa renume, ar fi nedrept să trecem cu totul peste un intro din care să lipsească mențiuni precum artiști recunoscuți pe stradă mai prin toată lumea, muzică bună, scene urmărite de sute de mii de fani, experiențe trăite alături de prieteni și surprize la tot pasul. Anul acesta, se va întâmpla între 18 -22 iulie, la același Castel Bánffy, din Bonțida, Cluj. 

Despre Electric Castle sunt multe de spus, dar, cum o experiență face cât mii de cuvinte, mai bine trăiești totul de la fața locului. Daca tot am zis de cuvinte, tot ele îți pot aduce una dintre cele DOUĂ INVITAȚII DUBLE la Electric Castle 2018, oferite de Lidl, pentru al doilea an consecutiv partener strategic al festivalului. 

Provocarea se numește Regatul Lidl pentru o poveste, iar ceea ce trebuie să faci este să îți imaginezi o poveste de minimum 100 de cuvinte, care începe astfel:

„Se făcea că eram la Electric Castle, în Royal Wheel, privesc jos și văd că, în fața scenei, un grup de… ”
sau
„Se făcea că eram la Electric Castle, în Royal Camp. Tocmai ce mă trezisem, am ieșit din cort și am văzut, în camping,…”

Lasă-ne povestea ta într-un comentariu la acest articol sau la postarea de pe Facebook/Instagram cu acest concurs, iar ea te poate aduce în fața marilor scene de la festival. Concursul începe astăzi, 27 iunie, și se încheie luni, pe 2 iulie. Câștigătorii vor fi desemnați de Lidl & SUB25.ro și vor fi anunțați pe 3 iulie, printr-un update la acest articol.

***
O privire în culise și vedem că una dintre surprizele de anul acesta din Lidl’s Electric Kingdom @Electric Castle este #RoyalVillage - o zonă de camping, în care te instalezi într-un cort gata montat pe un deck de lemn, pregătit să le dea peste nas deja celebrelor ploi din timpul festivalului. Ajungi la festival și îți dai seama că legile lui Murphy se aplică și de data asta și ai uitat acasă lucrul-ăla-fără-de-care-nu-se-poate? Dai o fugă #RoyalMarket, magazinlul Lidl de unde te poți aproviziona cu mâncare proaspătă, snack-uri, băuturi și dulciuri, haine și produse de îngrijire personală și multe altele – you name it. În #RoyalGrill, îți poți pregăti grătarul alături de gașca de prieteni, la #RoyalFoodCourt încerci Royal Burger-ul creat de un fan Lidl special pentru festival, iar din #RoyalWheel, ai parte de un view epic, de la înălțime.

Be wild, be crazy, be Royal!
Pin It email