CONCURS: SUB25 te trimite la Musicology, ultimul eveniment marca ShortsUP

Redacția | 24 Feb 2016

Weekend-ul ăsta are loc un nou maraton de scurtmetraje ShortsUP, în care muzica se împletește (mai mult decât de obicei) cu filmul. N-ai bilet? Te trimitem noi.

După o noapte pasională între muzică si film s-a născut Musicology, un eveniment-experiment ce se va întâmpla pe 27 si 28 februarie la Sala Radio, începând cu orele 20. Sunt unele cântece care se potrivesc atât de bine cu unele scene din filme, încât ți-e greu să ți le imaginezi separat. În același timp, e greu să auzi un cântec fără să te gândești la scenă.

Ce trebuie să faci: Te provocăm să ne scrii într-un comentariu mai jos scena și melodia care sunt în perfectă armonie și pe care nu ți le poți imagina una fără alta. Te răsplătim cu 2 invitații duble pentru zilele de sâmbătă și duminică.

Câștigătorii vor fi trași la sorți și anunțați vineri, 26 februarie, ora 12.

- Sex și musicaluri.

***

Sâmbătă și duminică, pe 27 si 28 februarie, începând de la ora 20, muzica dictează ritmul filmelor la ShortsUP Musicology, un eveniment-experiment în care Orchestra Symphactory crează live coloana sonoră a unei colecții de filme scurte. Biletele pot fi cumpărate în avans, la prețul de pre-sale (35 lei/ seara, 55 lei/abonament) din rețeaua Eventbook.

Programul complet îl găsiți
aici.
Pin It email