CONCURS: SUB25 te trimite la The Hobbit (şi-ţi dăm şi cartea)

Redacția | 18 Dec 2014

Citește cartea, vezi și filmul.

De la Peter Jackson, vine filmul Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri, a treia parte din trilogia The Hobbit / Hobbitul, a lui J.R.R.Tolkien. Filmul aduce pe marile ecrane o încheiere de proporţii epice pentru aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman), Thorin Oakenshield (Richard Armitage) şi Compania Piticilor. Ian McKellen se reîntoarce în rolul Gandalf cel Gri, iar distribuţia internaţională este întregită de Evangeline Lilly, Luke Evans, Lee Pace, Benedict Cumberbatch, Billy Connolly, Stephen Fry, Cate Blanchett, Ian Holm, Christopher Lee, Orlando Bloom și alții.

Spune-ne într-un comentariu mai jos până mâine (vineri, 19 decembrie), ora 12, care este personajul tău preferat de roman/film fantasy: te trimitem +1* la ultima parte din trilogia Hobbitul și-ți dăm cadou și cartea. 

*Invitația dublă este valabilă în săptămâna de după premieră (22-25 decembrie 2014), de luni până joi, doar la proiecţiile Cinema City din SUN Plaza din Bucureşti sau la Cinema City din ţară: lista acelor cinematografe este aici.

Filmul Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri este distribuit de Forum Film România şi are premiera pe 19 decembrie 2014, fiind proiectat în format 3D şi IMAX 3D. Romanul Hobbitul de J.R.R. Tolkien, care stă la baza ecranizării filmului, a fost publicat în traducere românească la Editura RAO. 

Pin It email