CONCURS: Te trimitem la „Cea mai călduroasă zi din an”

Redacția | 17 Sep 2017

În Cea mai călduroasă zi din an, doi oameni se întâlnesc la ieșirea dintr-un spital. Sunt aproape imposibil de pus împreună, și totuși vor trăi într-o zi o poveste întreagă de dragoste.

Scrie-ne într-un comentariu mai jos care este melodia pe care ai asculta-o în Cea mai călduroasă zi din an și te trimitem +1 să vezi spectacolul la următoarea reprezentație, joi, 21 septembrie, ora 20:00, la Apollo111.

Tragem la sorți marți, 19 septembrie, la ora 12:00. 

***
Victoria Raileanu a debutat ca actriță la vârsta de 15 ani, pe scena Teatrului Național Timișoara, în spectacolele We can dance, în regia Mihaelei Lichiardopol, iar apoi în Krumm regizat de Radu Afrim. A absolvit UNATC din București și și-a făcut debutul cinematografic în The Whistleblower în regia Larysei Kondracki. A jucat în O lună în Thailanda, în regia lui Paul Negoescu și în Love bus: cinci povești de dragoste din București. Este membră a trupei de improvizație iEle

Alexandru Ion este unul dintre fondatorii Festivalului Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis de la Alexandria. A jucat pe scena Teatrului Național în Furtuna, la Teatrul Metropolis în Îngeri în America, la Teatrul Act în Vanilla Skype sau la Teatrul Excelsior în The History Boys. A fost unul dintre actorii selecționați la Sarajevo Talent Campus 2013, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo și în programul 10 pentru Film al TIFF, în 2015. A jucat rolul Adrian în serialul Atletico Textila, la ProTV.

Bogdan Theodor Olteanu a debutat în regia de film în 2014, cu scurtmetrajul independent Duminică dimineață. I-au urmat scurtmetrajele Lampioane chinezești(cu Ana Ularu, Crina Semciuc și Alexandru Pavel) și Dumneavoastră, tu, o producție Icon Production, cu Costel Cașcaval și Ana Covalciuc în rolurile principale. În prezent este în post-producție cu primul lungmetraj. Cea mai călduroasă zi din an este debutul lui în regia de teatru. 

***
Biletele se pot achiziționa prin Eventbook, sau între 12:00 și 18:00 de la teatrul Apollo. Link bilete. 

Echipa spectacolului

cu: Alexandru Ion, Victoria Raileanu, Ioana Bugarin 
scenografie și costume: Alexandra Panaite
film: Tudor Vladimir Panduru (imagine), Roxana Mărăloiu (montaj), Claudiu Mărginean (priză directă), Lucian Iordan (colorizare) 
sunet: Mihnea Bogos
lumini: Radu Tancău, Marius Nițu
voci: Camelia Pintilie, Vladimir Purdel, Mădălina Stoica, Alexandru Ivănoiu, Eva Cosac
asistență regie: Ilinca Prisăcariu
fotografie:Adi Bulboacă
text și regie: Bogdan Theodor Olteanu


Pin It email