15 locuri pentru un weekend LGBT decadent în Viena

Promo | 24 Oct 2016

„Tamara Mascara”, drag queen din Viena și artistă a genului burlesc, make up artist și DJ, nu se zgârcește la provocări și are niște sugestii alese pe sprânceană pentru un weekend LGBT decadent în metropola de pe Dunăre.

Shopping

O zi perfectă include și o plimbare de shopping pe cinste pe Mariahilfer Straße. „Într-o pauză vă puteţi bucura de oferta phil de pe Gumpendorferstraße: o librărie, o cafenea şi un bar reunite toate într-un singur local. Studenţii şi hipsterii adoră locul. Altă rundă de shopping relaxat e un must la Felixx, chiar în colţ …”

Bonus: Sugestii suplimentare pentru comunitatea LGBT, găsești aici.

Cină

Pentru o seară de excepție, recomandăm o cină la restaurantul rotativ, Restaurant am Donauturm. După cum îi zice și numele, la masă o să ai o panoramă excepţională de 360°! Dacă nu, Tamara spune că „Pentru o cină pot recomanda foarte călduros şi Café Berg – este absolut gay friendly. Pentru gusturile mai aristocratice ar trebui vizitat localul The Bank Brasserie.”

Altă sugestie? În fosta centrală a băncii se pot savura cele mai fine preparate şi băuturi excelente, Tamara recomandă Das Augustin: „Gastronomie grozavă, la preţuri rezonabile şi o ambianţă plăcută chiar în compania pisicii casei. Ce am putea dori mai mult!?“

Warm-up & party

Am mâncat bine ca să putem continua în forţă cu o noapte de petrecere. Putem începe la Sera Palmierilor din parcul municipal Burggarten: coctktailuri delicioase și ambianţă imperială. „În barul său The Sign Lounge, barmanul multipremiat Kan Zuo creează băuturi fine la preţuri rezonabile.” Dacă simți o poftă aprigă de dulce înainte de dans, te poți îndrepta cu pași siguri spre Piaţa de Delicatese, Naschmarkt, pentru o ciocolată fierbinte cu rom, în legendara cafenea Savoy. „O ador.” Cea mai bună alegere pentru doritorii de flirturi este o vizită în barul hippie Village Bar, despre care știm sigur de la o cunoscătoare a locului că sunt multe persoane LGBT în căutare de parteneri.

O selecție de localuri pentru a petrece de dimineaţa până seara târziu găsești aici

Nu este deloc surprinzător că la petrecerea burlescă, organizată aproape în fiecare trimestru al anului, „Imperial Madness”, în sala preferată de Tamara, Volksgarten Säulenhalle, regina petrecerii dansează în mijlocul publicului care se distrează. Evenimentul care reprezintă preferinţa absolută a lui DJane este „The Circus” de la Wiener Arena: „Este cea mai mare petrecere gay-friendly din Austria, cu o ţinută internaţională şi spectacole fulminante. Nu trebuie să lipsească niciun vizitator gay al Vienei!” Ultima oprire din noaptea petrecerilor este în „clasicul” club LGBT Why Not. „Aici se petrece în fiecare vineri şi sâmbătă.” Dacă tot nu este suficient pentru toată lumea, drumul poate continua spre petrecerile care nu au loc cu regularitate. Un exemplu este Ken Club: „Cel mai tare Pop Club din oraş. Drag Queens de pe platformele rotative asigură o atmosferă senzaţională”, aşa cum face şi DJane, care este aproape mereu prezentă în acest loc.

Alte locuri pentru partyuri LGBT. 

***
Mai multe: 
www.facebook.com/GayCityWien
www.facebook.com/Gayfriendly Vienna
Pin It email