4 (patru) recomandări de weekend

Redacția | 08 Feb 2013

Teatru, filme, Haneke, Street Heroes Cool As Ice.

Ada Milea i-a scris actorului Marius Manole (pe wall, desigur), „ESTI GENIAL-GOGOLIAN-DEMENTZIAL!!! M-ai facut sa rid sa pling sa rid sa pling la Jurnalul unui nebun si iti multumesc!!!”. Pentru aceeași reacție, poposiți vineri seara de la ora 20 la ARCUB pentru Marius Manole în Însemnările unui nebun - pe un text de Gogol și muzică de Alexandru Bălănescu. Cu carnetul de student/elev, biletele sunt la 15,9 lei.

La Elvira Popescu rulează un film sârbo-albanez al unui regizor c-un nume aproape necunoscut la noi dar greu la el acasă. În Honeymoons, Goran Paskaljevic spune povestea a două cupluri de tineri care pleacă din ţările lor de origine în căutarea unei vieţi mai bune în Italia, respectiv Austria. Dar aşa cum se întâmplă deseori cu tinerii balcanici, ei riscă să plătească scump greşelile generaţiilor dinainte lor. Sâmbătă, ora 15, preț bilet 10 lei.

La Noul Cinematograf al Regizorului Român aveți o sâmbătă plină de Haneke:
15:00 - Caché / Ascuns (2006), Cu Daniel Auteuil, Juliette Binoche. Premii Cannes 2005
17:30 - Amour / Iubire (2012), Cu Jean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva.
20:00 - The White Ribbon / Panglica albă, 2009, Cu Ulrich Tukur, Mercedes Jadea Diaz.

Tot sâmbătă, de la 8 dimineața, până la aceeași oră a doua zi, Street Heroes Cool As Ice se bagă la interior. La Turbohalle. Pentru cine nu știe (cine nu știe?) Street Heroes e un mix de muzică, artă urbană, sporturi extreme și street fashion, și se reinventează de la o ediție la alta precum designerii de la sezon la sezon. Detalii complete în ghidul Street Heroes.

Lista e deschisă.
Completează la comentarii ce ne-a scăpat.
Pin It email