5 (cinci) recomandări pentru weekend

Redacția | 12 Oct 2012

Tatuaje, buze mestecate, mângâieri pe întuneric și (din) filele istoriei gay în România.

1.
De VINERI de la 10, până duminică târziu - tatuaje. 70 de artiști tatuatori profesioniști (dintre care 40 mari pe afară) sunt la International Tattoo Convention pentru demonstrații, lucrări și programări. Bonus: concerte, body painting și mai târziu în noapte - freak show, lesbi show și striptease masculin. Preț intrare: 10 lei/zi; 20 lei/abonament. 12-14 octombrie, Turbohalle. Nerecomandat celor care nu prea au voință, se spune că un tatuaj nu vine niciodată singur. Bonus2: Dacă te duci cu bicla, poți s-o tatuezi și pe ea. 
2. 
Londonezii electro-pop de la Chew Lips aterizează iar în Control, cu piese de pe al doilea LP, nelansat încă și, după ei, JG WILKES (Optimo) și ai noștri de la Hot Cassandra cu Early Nightmares. O vineri noapte de clubbing, 30 lei intrarea.
3. 
SÂMBĂTĂ, Concert Kosheen în Panic, adică Sian Evans cu Darren Decoder și Markee Substance în subsolul de pe Academiei. Adică Out off my way I'm running, I'm gonna catch you if I can/ Call it luck, call it fate, call me beautiful to my face/ Are you hungry for a little more, from what you had before? O să se lase (și) cu karaoke, mai mult ca sigur. Preț bilet: 35 lei la intrare. 
4.
DUMINICĂ, între 10 și 18, mergem să mângâiem șobolani pe întuneric. Expoziția temporară de la Antipa: În întuneric: într-o sală, în beznă, o mână curentă te duce de la un exponat la altul, și anume, de la liliac, la bufniță și la chițcan, pe care îi dibuiești doar prin atingeri. Și creaturile întunericului vor să fie mângâiate, spune tag line-ul. Expoziția asta kinky-gore este parte a proiectului „Muzeul Tuturor” care își propune să faciliteze accesul persoanelor cu dizabilități la muzeu. 
5. 
Seara, încă o tură de dans contemporan în ultima zi a platformei românești din cadrul eXplore Dance Festival. De la 20, Andreea Novac performează Despre tandrețe, iar de la 21:00 avem După Traian și Decebal cu Paul Dunca & Mihaela Michailov, despre cum se trăia gay înainte de 1989 (atunci când, reamintim, articolul 200 pedepsea cu închisoarea de la 1 la 5 ani relațiile sexuale între persoanele de același sex). La WASP (Fabrica Flaros, Timpuri Noi), 10 lei biletul. 
Pin It email