Scrisoare către 75.521

Redacția | 18 Sep 2012

Dragă cititoareo, dragă cititorule,

Au trecut șase luni de la primul articol publicat pe SUB25. Timp în care am descoperit cât de supuși suntem vanității. Când discutam la început despre cum avea să fie revista („frumoasă!” apărea cel mai des în conversație), tu nu prea existai. SUB25 era locul ideal în care să scriem poveștile pe care ni le spuneam atunci când ne strângeam în jurul unei mese, pe la terase și baruri, la Atelierul Mecanic, la Green Hours sau la Verona. Ce filme am mai văzut, ce fotograf am mai descoperit, ce haine și fotomodele vrem sau pe unde mai mergem în weekend.

Apoi am descoperit că ne entuziasmăm la fiecare felicitare, fiecare mail de la un om care vrea să colaboreze cu noi sau, mai rău, la cifrele din Google Analytics. Ai devenit brusc foarte prezent/ă, atât ca presiune, cât și ca recompensă. Am pierdut un pic din plăcerea gratuită și am câștigat în constanță. Te-am câștigat pe tine.

Șase luni agitate. Am mai învățat câte ceva despre lumea în care trăim. Am cunoscut o mulțime de oameni frumoși - despre unii am scris, alții (peste 40) au scris, ilustrat, fotografiat pentru noi. Am avut câteva eșecuri, dar am și publicat o mână de articole de care suntem mândri.

Revenind la vanitate. Îți mulțumim că ne citești și îți mulțumim pentru feedback, în orice formă ar fi el. Mai vrem. Acum, că ai intrat în mintea noastră, ești și tu SUB25. Avem multe planuri și sperăm să îți placă ce facem aici (sau pe pagina de Facebook).

Cu prietenie,
Redacția

PS. Dacă vrei să te alături celor 40 menționați mai sus nu ezita să ne scrii. Suntem prietenoși ca rozul din logo.
PPS. Ce vezi în dreapta a desenat Alex Filoteanu când l-am întrebat cum ar fi SUB25, dacă ar fi un personaj. Cum ți se pare?
Pin It email