6 (şase) recomandări de weekend

Redacția | 07 Iun 2013

Lansare All Hollow, Acces Art la Timișoara, genți și nopți albe-n București, TIFF, TIFF, TIFF.

1. TIFF se apropie de final, așa că dăm iama în cinematografe și vedem ce a mai rămas de văzut, așteptând câștigătorii și petrecerea de încheiere. Cu intermezzouri la terasă, chiar dacă e înnorat. 

12 filme de văzut la TIFF

2. Vineri seara petrecem alături de Barna Nemethi și gașca lui la lansarea celui de-al patrulea număr al revistei All Hollow. Evenimentul se întâmplă în cadrul TIFF, la Club Midi din Cluj, și-i va urca pe scenă pe Robin and the Backstabbers, Lights Out și Gojira. Intrarea se face de pe la 21 și costă 25 de lei (revista e inclusă).

3. Timișorenii bat străzile festivalului Acces Art de pe 7 pe 9 iunie. În Piaţa Unirii şi pe strada Regimentul 5 Vânători, între orele 14 – 23, vor fi peste 50 de ateliere și workshopuri creative, concerte și spectacole. Sâmbătă noaptea cântă Norzeatic.

4. 3127 te așteaptă sâmbătă, de la ora 11:00, în Atelierul 3127bags din strada Mircea Vulcănescu 19 (lângă Facultatea de Arte). E ziua în care se va lansa colecția capsulă Bukarest Postcards, o serie de genți și plicuri din piele naturală și material textil imprimat realizate după vederi vintage cu Bucureștiul. Toate comenzile preluate în ziua evenimentului vor beneficia de un discount de 20%.

5. Sâmbătă e și Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produs, organizată de Revista Atelierul. Te așteaptă trei secțiuni creative în trei spaţii bucureștene: bijuterie și accesorii contemporane la Bernschutz & Co. Universitate (Str. Ion Nistor 6), design vestimentar și accesorii casual la Attitude Ballet Studio, (Str. Emil Balaban, nr. 6) și design de obiect la Acuarela (Str. Polonă, nr. 40). Detalii îmbietoare pe pagina evenimentului.

6. Tot sâmbătă ne așteaptă 6 ore de filme marca ShortsUP, căci va fi a cincea ediție a Nopții Lungi a Filmelor Scurte, la Turbohalle. Încălzirea începe la 20:30 cu un DJ set de la Electric Brother, apoi, până la 5 dimineața, să tot vezi scurtmetraje unu și unu (recomandările noastre, aici). Biletele pot fi cumpărate în avans de pe MyTicket sau Eventim cu 30 de lei sau la intrare, cu 35.
Pin It email