7 (şapte) recomandări de weekend

Redacția | 07 Feb 2014

În sfârşit Spike Jonze, încă o dată cu von Trier, Tomboy Party, Street Heroes, să te ţii.

1. De când îl tot aşteptăm, iată că a sosit. Her, lungmetrajul cu cinci nominalizări la Oscar al lui Spike Jonze, intră din 7 februarie în cinematografe.

2. Tot de vineri e la vedere şi Nymphomaniac: Volume II. Recapitulare rapidă din primul volum. 

3. Fie că te simţi tomboy hero sau doar tomboy, vineri, de la 22:00, e o petrecere pentru tine la Saint Ink, în cadrul Lunii LGBT. Intrarea e 10 lei, iar de muzică se ocupă DJ▲DMIN (Andrada Beşliu).

4. Alternosfera sunt peste tot weekendul ăsta: vineri – Club Daos, Timişoara; sâmbătă – Flying Circus Pub, Cluj; duminică – Rockstadt, Braşov. Preţul biletelor e acelaşi, indiferent de oraş: 25.

5. Muzeul Judeţean Gorj „Alexandru Ştefulescu” din Târgu-Jiu găzduieşte, luna asta, o expoziție de 135 de afișe semnate de trei graficieni, unii dintre cei mai buni autori de afişe din Polonia de astăzi: Tomasz Bogusławski, Ryszard Kajzer și Sebastian Kubica.

6. Sâmbătă, 8 februarie, cei mai cei dintre eroii urbani intră în competiţie la Street Heroes Cool as Ice Part 2. Dacă vii înainte de ora 16:00 la Turbohalle, intrarea costă 15 lei. Pe seară se lasă, ca de obicei, cu petrecere: Mash Out Pose (M.O.P.) vin pentru prima dată în România, împreună cu Massappeals și Jikay (All Trap Music). Din România bagă raku, Haarp Cord, CTC şi Bass Turbat (Dru Klein, Unloka, Hardplay). Programul şi tot ce trebuie să ştii, aici.

7. Duminică, la 19:00, începe la Centrul Naţional al Dansului festivalul Like CNDB #1. Primul spectacol din program este Lay(ers), creat de Cristina Lilienfeld, care are ca punct de plecare o imagine legată de pielea umană şi felul în care ea trăieşte, se schimbă, se reînnoieşte. Biletele se pun în vânzare cu o oră înainte de începerea spectacolelor şi costă 25 de lei (15, pentru elevi şi studenţi).
Pin It email