8 (opt) recomandări de weekend

Redacția | 06 Dec 2013

Visual Playground, colaje, Anti-Mall, Travka, Silent Regis, jos textila, fatzaDa și NOD.

1. Vineri, 6 decembrie, începând cu ora 19:00, e vernisaj la Alchemia Art Gallery. Expoziţia școlii de design și ilustrație Visual Playground explorează tema fricii, cei 20 de artiști aducând la suprafață cele mai mari temeri și anxietăți legate de propria persoană sau de societatea care-i înconjoară. 

2. Vernisaj e şi la Alandala Cafe, în prezenţa artistei Mirela Chirac, a cărei artă este de „o inocență lipsită de rezistenţe, ca a unui copil ce ignoră sistemele de referinţă ale autorităţii sistemice”. Expoziţia ei de colaje se numeşte Conexiuni şi aşteaptă vizitatori de la 19:30 încolo. 

3. Cine are nevoie de mall când avem Anti-Mall, în Magazinul Bucureşti, de pe Lipscani? Grolsch a invitat experimentaliști unu' şi unu' să vadă dacă pot să trăiască exclusiv din pasiunea lor și să o reconvertească în job. Deschiderea oficială se face vineri, la 13:00, şi de atunci până duminică noaptea, vor tot fi proiecţii, concerte şi surprize.

4. Vineri după miezul nopții, Travka„o lecţie de rock în limba română” în Club Colectiv.

5. Dacă nu le ai cu rockul, tot vineri Silent Strike și Kazi Ploae sunt live în B52, cu Silent Regis.

6. Strânge hainele pe care nu le mai porţi şi dă-le mai departe cuiva care are nevoie de ele. Jos textila, întoarce fila e un eveniment la care primeşti o carte sau revistă în schimbul donaţiei de haine. Şi se întâmplă sâmbătă, la Coftale. 

7. Cei care preferă să lase brazii în pădure, dar duc dorul împodobitului, să vină sâmbătă, în capătul străzii Postăvarului, din Braşov. fatzaDa vine cu luminiţe şi ornamente cât pentru toată strada. 

8. Dacă tot am ajuns la Brașov, sâmbătă și duminică la Simone are loc prima ediţie NOD. Un târg, 14 designeri români și idei de cadouri de Crăciun cu stil.
Pin It email